Strategii de pariere care iti vor creste sansele de castig

Daca faci un research online, vei gasi foarte multe articole care iti promit strategii de pariere online excelente care te vor ajuta sa castigi banii mult visati. Din pacate, foarte multe dintre acestea nu sunt altceva decat false promisiuni care induc pariorii in eroare, mai ales pe cei incepatori. In acest articol, iti vom prezenta cele mai bune si eficiente strategii de pariere, strategii dezvoltate de profesionisti pe care trebuie neaparat sa le aplici daca ai renuntat la extra stars online free si vrei sa te orientezi catre pariuri online.

Care este importanta unei strategii de pariuri sportive online

Atunci cand decizi sa pariezi online, este esential sa aplici anumite strategii si sa nu pariezi pur si simplu la intamplare. Prin urmare, daca pana acum erai fan jocuri pacanele EGT Extra Stars pe slotsUP România 2021, dar te-ai hotarat sa te indrepti catre pariurile sportive online, nu trebuie sa omiti cateva aspecte. Atata timp cat aplici strategia potrivita, vei reusi sa minimizezi sumele pierdute si sa maximizezi castigurile.                                                                          

Ce strategii de pariere trebuie sa alegi

Ei bine, Easy Money, Martingale si Fibonacci sunt denumiri pe care orice parior cu experienta le-a auzit. Multi dintre acestia au avut succes aplicand aceste strategii.

Easy Money este o strategie care poate fi aplicata chiar si de un parior incepator care nu are prea multi bani in cont. Insa, este esential sa ai foarte multa rabdare si nervi de ’’otel’’.

Martingale este o alta strategie foarte populara care se recomanda celor care detin o banca solida. De ce? Pentru ca se poate ajunge la sume destul de consistente in situatia in care seria de pronosticuri se prelungeste.

Fibonacci se bazeaza pe sirul de numere descoperit de matematicianul cu acelasi nume, italianul Fibonacci. Strategia se recomanda pariorilor cu o banca medie. Mizele cresc ceva mai lent decat in cazul strategiei Martingale.

Cum se testeaza o strategie in mod eficient

Exista doua metode care te pot ajuta sa testezi o strategie intr-un mod extrem de eficient. Prima metoda implica investirea unei sume mici de bani. Prin urmare, pariorul poate testa strategiile cu mize minime timp de aproximativ 2 luni. Daca totul decurge bine, atunci acesta poate creste mizele. Trebuie luat in considerare faptul ca atunci cand mizele sunt crescute, exista riscul ca alegerea pronosticurilor sa nu mai fie atat de buna. Cea de-a doua metoda este cea in care trebuie sa creezi un cont pe un site de profil unde se poate testa un anumit tip de strategie. Astfel, site-ul respectiv va testa pentru tine si in plus vei avea ocazia sa primesti si cateva sfaturi utile de la experti. Cei care vor sa renunte la sloturi precum extra stars egt pentru a se dedica pariurilor sportive online, au posibilitatea de a-si mari considerabil veniturile urmand sfaturile noastre.

Strategii care au ca scop principal analiza meciurilor

Te-ai saturat de sloturi extra stars si vrei sa pariezi online? Atunci iata ce strategii trebuie sa adopti pentru analiza unui meci de fotbal.

Strategie pe baza de tendinte de pariere

Examinand cu foarte mare atentie clasamente si statistici, pariorul poate depista cu usurinta unele tendinte care se repeta in mod regulat la unele ligi sau echipe. In general, casele de pariuri nu tin cont de aceste statistici in momentul in care se stabilesc cotele. Astfel, sunt sanse foarte mari sa gasesti pariuri importante care se vor dovedi profitabile si care iti pot aduce castiguri semnificative intr-un timp destul de scurt. Atunci cand strategia este aleasa corect, cu siguranta se merita sa renunti la extra stars demo si sa te orientezi catre pariurile online.

Strategie pe baza de studii academice

Aceasta nu este neaparat o strategie, ci mai degraba invata pariorul cum sa isi formeze o strategie ceva mai avansata in functie de stilul de joc personal. Este adevarat ca este nevoie de cunostinte foarte bune de matematica si statistica, dar trebuie cu siguranta incercata aceasta metoda. Poate ca acum joci extra stars free, dar ce ar fi sa incerci pariurile online? Cu astfel de strategii ai sanse mari sa castigi bani frumosi.

Strategie pe baza de reguli si sfaturi

Acest sistem de pariere este unul excelent pentru pariurile live. Sistemul este realizat din unele reguli care tin de modul de organizare. Toate aceste sfaturi sunt menite sa te ajute sa ai mai multe pariuri castigatoare. La fel ca si sloturile online precum extra stars online care au nevoie de strategii pentru sanse mai mari de castig, si pariurile online au nevoie de mici secrete care sa ajute pariorul sa castige bani.