Care sunt formalitatile pe care le implica o fisa medicala pentru permis auto?

fisa medicala permis auto

In sfarsit a venit clipa! Dupa o lunga perioada de asteptare, a venit momentul sa devii sofer. Ai invatat cum sa pornesti masina si cum sa o parchezi, te-ai lamurit ce inseamna prioritate de dreapta si ce simbolizeaza semnul de “cedeaza trecerea”, ai aflat chiar si mecanismul de schimbare a rotii de rezerva. Ai fost prezent la toate orele de teorie si nu ai lipsit la nicio sedinta de condus.

Insa stiai ca pentru a intra in posesia carnetului de sofer, pe langa examenul teoretic si cel practic, mai ai de trecut un ”hop”? Nu te ingrijora, pentru acesta nu mai ai nimic de invatat. In continuare, vei afla care sunt formalitatile pe care le implica o fisa medicala permis auto!

Programarea

Pentru ca digitalizarea ocupa din ce in ce mai mult din spatiul real, acum nu mai este nevoie sa te deplasezi pana la sediul clinicii Standard Med pentru a-ti face o programare. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul fisamedicala.info, sa accesezi sectiunea ”Fisa Medicala Permis Auto”, iar in josul paginii iti va iesi in evidenta rubrica ”Solicita o programare”.

Va fi necesar sa completezi campurile colorate in albastru cu datele tale (numele, adresa de email, numarul de telefon) si vei alege o data la care poti sa te prezinti la sediu. Vei observa ca mai exista un spatiu liber in care, daca doresti, poti trimite un mesaj sau o intrebare. Apasa butonul ”Trimite acum” si gata!

Totodata, in cazul in care ai nelamuriri sau doresti sa faci programarea telefonic, poti apela numerele de telefon 0722.435.435, 0314.053.950 sau poti trimite un email la adresa [email protected] Primul pas pentru a obtine fisa medicala permis auto a fost facut!

fisa medicala permis auto

Ce documente iti trebuie?

In momentul in care vei ajunge la clinica, va trebui sa ai la tine cateva acte. Nu este nimic complicat, insa, in absenta lor, nu vei putea intra in posesia fisei medicale. Iata care sunt documentele necesare:

–   Cartea de identitate / buletin;

–   Fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto);

–   Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

–   In cazul bolnavilor de diabet tip I, este solicitata o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea (daca solicitantul este apt pentru a conduce);

Al doilea pas pentru a obtine fisa medicala permis auto a fost indeplinit cu succes!

Controlul medical

Odata facuta programarea si dupa ce te-ai asigurat ca ai la tine toate documentele necesare, va fi nevoie sa mergi la sediul Standard Med, aflat la adresa bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, apartamentul 5, sector 2, Bucuresti.

Cladirea se afla chiar in centrul orasului, la doar cateva minute de mers pe jos de piata Universitatii, Teatrul National si hotelul Intercontinental. Este indicat sa ajungi cu 15 minute inainte de ora programarii, pentru a evita aglomeratia si eventualele mici modificari de program. Controlul medical la care vei fi suspus cuprinde mai multe arii:

–  Psihiatrie;

–  Medicina interna;

–  Ortopedie;

–  Neurologie;

–  Oftalmologie;

–  ORL;

Ultimul pas pentru a obtine fisa medicala permis auto a fost efectuat! Acestea sunt toate formalitatile necesare! Nimic mai simplu!