Top idei de styling: asortarea adidașilor la ținute elegante

Nu de multe ori stilul și confortul merg întotdeauna mână în mână. De obicei, atunci când ne gândim la o ținută elegantă, ne imaginăm rochii din materiale fine și perechi de pantofi cu toc înalt și subțire. Ei bine, în 2021 trendsetterii spun că poți alcătui ținute elegante și fără ajutorul tocurilor. Anul acesta, te poți îmbrăca elegant și dacă porți în picioare o pereche de adidași.

Nu de multe ori stilul și confortul merg întotdeauna mână în mână. De obicei, atunci când ne gândim la o ținută elegantă, ne imaginăm rochii din materiale fine și perechi de pantofi cu toc înalt și subțire. Ei bine, în 2021 trendsetterii spun că poți alcătui ținute elegante și fără ajutorul tocurilor. Anul acesta, te poți îmbrăca elegant și dacă porți în picioare o pereche de adidași.

Dacă în anii trecuți am fi ridicat din sprâncene atunci când vedeam o tânără purtând o rochie midi cu guler, și în picioare încălțăminte sport – acum această combinație nu e doar permisă, ba chiar a ajuns să fie recomandată!

Cu toate astea, există o serie de reguli care trebuie urmate cu strictețe pentru a face asociera corectă, atât din punct de vedere cromatic cât și din punct de vedere stilistic.

Încearcă să mergi pe variante cât mai simple

În modă, e destul de simplu să dai greș în combinațiile care implică perechi de adidași, mai ales dacă îți dorești o ținută sofisticată. Dacă la un eveniment la care participi toată lumea va fi îmbrăcată cocktail sau smart, iar tu vei fi singura femeie în adidași, atunci e destul de important să compensezi prin alegerea corectă a celorlalte piese vestimentare. 

În astfel de situații, o pereche de adidasi dama cu aspect minimalist va merge de minune cu o ținută smart casual. Ca să mergi la sigur, poți opta oricând pentru încălțăminte neagră, tocmai ca să diminuezi și mai mult riscul de a obține un aspect nepotrivit. Cât despre încălțăminte, întotdeauna alege culori complementare, astfel încât să obții un echilibru cromatic.

Pantalonii rămân întotdeauna o opțiune

Câtă vreme nu vrei să îți bați capul cu fel și fel de combinații, alege să optezi pentru o pereche clasică de pantaloni. Anul acesta, ca și în anii trecuți, se poartă pantalonii cu talie înalta și pense, care lasă gleznele la vedere. 

Când vine vorba de combinațiile cu adidași, poți purta, de exemplu, o pereche de sneakers low-cut (care nu depășesc glezna). 

Cel mai important aspect atunci când combini pantalonii cu adidașii e că manșeta pantalonului să nu acopere deloc încălțămintea. Care ar mai fi farmecul dacă ai cumpăra o pereche de adidași de care ești mândră, și i-ai acoperi apoi cu pantalonii? 

Pentru partea de sus, alege o cămașă cu guler sau o bluză cu mâneci bufante. Mare atenție însă în cazul ultimei sugestii –  dacă optezi pentru aceasta din urmă, evită să porți accesorii deoarece altfel vei avea un outfit prea încărcat.

Alege să porți rochii midi sau maxi

Pentru un stil casual, atunci când alegi să porți o pereche de adidași sport cu o rochie, ideal ar fi că lungimea acesteia să nu depășească jumătatea gambei. 

În cazul în care îți dorești să obții un look chic, alege o rochie tip cămașă, care să fie strânsă în talie cu elastic sau un cordon și combin-o cu adidași cu talpa asimetrica. O astfel de pereche se va potrivi de minune rochiei.

Nu uita de adidașii din piele

E obligatoriu ca orice fashionista care se respectă să aibă în garderobă cel puțin o pereche de adidași exclusiv din piele. Nu numai că arată bine, însă principalul avantaj al acestora e că se pot asorta cu orice. Ei merg foarte bine și cu o rochiță subțire, din mătase, cu un imprimeu colorat floral. Astfel, vei obține un look casual ideal pentru o seară în oraș cu prietenii. 

Cumpără o pereche de adidași roșii

Roșul e genul de culoare care captează imediat atenția, având o intensitate foarte puternică. Fiind o culoare primară, caldă, roșul e o culoare aducătoare de energie – simbolizează independența, încrederea în sine și curajul. Totodată, roșul mai poate fi asociat și cu entuziasmul, pasiunea și căldura. Este des folosit în ținutele elegante, deoarece conferă o încredere în sine debordantă și te face să fii foarte stăpână pe tine. Îmbrăcămintea roșie poate da senzația de vivacitate și putere. Dacă îmbrăcămintea roșie îți asigură un loc binemeritat în lumina reflectoarelor, stai să vezi încălțămintea! 

Așa cum negrul merge cu orice, și roșu de poate salva dintr-o situație neplăcută. Unde mai pui că încălțămintea sport roșie e la mare căutare în 2021. 

Cât despre asortare, poți crea un outfit stylish cu ajutorul unei perechi de adidasi dama rosii cu talpa joasa, și să te simți foarte confortabil. Ai posibilitatea de a alege o ținută chic pentru zile active, compusă dintr-o rochie mini monocromă în nuanțe nude și o pereche de adidași roșii.

Acum ai posibilitatea de a alcătui ținute elegante de excepție, fără grija tocurilor. Optează pentru o pereche comodă de adidași și bucura-te de sezonul cald așa cum meriți!

Acest advertorial a fost realizat de Champaigns.ro