Robot paletizat – soluție pentru orice afacere care funcționează

  Mediul de afaceri este unul foarte dinamic, fapt dovedit de modificările ample survenite în anul pandemiei. Sute de business-uri au explodat efectiv, odată cu creșterea segmentului online. În contextul în care cererea pe piața de consum este mare, se impune şi o regândire a modului de lucru.

  Business automation is the most natural choice for entrepreneurs, developers and manufacturers who want to evolve and grow their business in the future.

  Palletizing robot – efficiency, efficiency, investment in progress

  Vorbind de automatizare cu siguranță, spunem roboți, brațe robotice,  coboți, roboți de paletizare. Aceste tehnologii păreau până de curând desprinse din filme, însă cercetările minuțioase realizate de producătorii din domeniu şi investițiile constante au făcut ca tehnologia robotică să fie accesibilă. Costurile de achiziţie a unui robot paletizat sunt amortizate rapid, deci aceste instrumente nu pun presiune pe bugetul companiei. 

  Automatizarea prin includerea fie a  roboților colaborativi, fie a unui robot de paletizare crește randamentul de lucru, eficiența şi permite o mai bună gestionare a timpului și resurselor. Odată cu introducerea acestora în fluxul de lucru, sarcinile pot fi mai bine programate, iar astfel se pot face proiecții pe termen mediu şi lung. 

  Avantajele unui robot de paletizare nu se limitează la cele legate de gestionare eficientă şi îmbunătățire a randamentului de lucru. Aceștia pot prelua sarcinile repetitive, plictisitoare pentru angajați, iar personalul poate fi angrenat în procesele de supraveghere sau alte task-uri specifice mai dinamice, fapt ce aduce o stare pozitivă în echipă. 

  Integrarea în fluxul de lucru a unui robot paletizat nu este o sarcină complexă, tehnologia fiind intuitivă, simplu de gestionat şi de setat în vederea obținerii celor mai bune rezultate. 

  Când şi unde poate fi utilizat un robot de paletizare

  Tehnologia robotică – coboți, brațe robotice, roboți de paletizare – își face simțită prezenţa în tot mai multe domenii. Pot fi găsiți în vopsitorii şi șantiere, în hale de sortare, zone de colectare ambalare, dar și în domeniile ce necesită precizie şi acurateţe precum farmacie şi cosmetică. 

  Roboții de paletizare sunt deja prezenți în numeroase domenii de activitate, în companii mici, medii sau mari, îndeplinind cu succes sarcinile de ambalare, sortare, paletizare, ridicare a cutiilor. În ultimii ani au devenit soluții eficiente de creștere a afacerilor ce se desfășoară online, îmbunătățind timpul de lucru în depozitele magazinelor online. 

  Easy to set up to suit the company’s needs, palletizing robots are the basis for streamlining tasks. The introduction of robotic technology in the business not only means increased efficiency and work accuracy but also actively contributes to cost optimization. Another important aspect when it comes to robotic technology is that they do not get tired. With regular inspections, and correct settings, it works non-stop for long periods of time.