Prin Robert Negoita, PSD-ul targeteaza minorele – Against men

Stiam ca PSD-ul are un target imbatranit si ca trebuie sa faca ceva pentru a castiga electorat tanar. Problema cu electoratul tanar este ca nu accepta sa isi dea votul contra unor galeti rosii sau contra catorva sticle de ulei.

Tinerii vor altceva, iar Robert Negoita se pare ca este singurul care crede ca a inteles ce trebuie facut. Nici nu ma mira strategia lui, din moment ce pe timpul lui Iliescu prostituatele stateau ziua in amiaza mare la colt de strada. Acum, macar se ascund prin mai stiu eu ce bordeluri improvizate, sau isi vand mascat serviciile prin intermediul unor rubrici gen Fata de la Pagina 5. Din punctul meu de vedere, barbatii care isi inseala sotiile fara sa plateasca pentru sex, sunt barbati potenti. Au papagal, arata bine, sunt dotati, si poate au si ceva bani. In extrema cealalta, se afla personaje precum Robert Negoita. Au bani, sunt oameni politici (in cazul de fata membrii PSD) si… cam atat, pentru ca in rest sunt varza. Arata rau, sunt impotetenti din punct de vedere intelectual, si chiar sexual.

A vota PSD inseamna a le asigura un viitor sigur copiilor… macar din punct de vedere sexual

Faptul ca Robert Negoita si prietenul si colegul sau de partid Nicolae Banicioiu, prefera prostituatele, nu trebuie sa intereseze pe nimeni. Stiu ca omul politic trebuie sa fie un exemplu pentru cetatenii tarii, insa… hai sa fim serioase. Cati oameni politici de la noi (mai ales din PSD) pot fi considerati cetateni model, macar din punct de vedere moral? Mazare? Nu. Vanghelie? Nu. Nastase? Nu. Negoita? Nu. Trebuie totusi sa tragem un semnal de alarma macar pentru faptul ca fetele in cauza erau minore si ca majoritatea erau obligate sa intretina acele relatii sexuale. Am glumit cand am spus ca asa isi innoieste PSD-ul electoratul, pentru ca de fapt asa si-l pierde. Si nu si-l pierde doar datorita apetitului sexual al lui Negoita, si-l pierde si datorita faptului ca acesta minte spunand ca nu are nicio legatura cu povestea asta. Dovezile nu stau doar in aceste stenograme, ci si in marturiile prostituatelor, ale proxenetilor, si ale martorilor. Sper ca acum parintii acestei tari vor intelege ca a vota PSD inseamna a le asigura un viitor sigur copiilor… macar din punct de vedere sexual.