Ghid BDSM – Cum sa initiezi o partida de sex BDSM

Daca lansarea filmului Fifty Shades Darker te face sa te simti inspirat, iata tot ce trebuie sa stii despre condimentarea relatiei tale sexuale. BDSM este adesea denumit joc de putere sau joc dominant / supus si poate implica robie si disciplina (B&D) si sado-masochism (S / M), in care partenerii exploreaza senzatii, inclusiv durere, in timp ce testeaza dinamica puterii lor in relatie. Pentru ca este considerat un ,,schimb de putere “, aceasta inseamna ca jocul ar trebui sa fie consensual si sigur.

Un joc sexual de BDSM are rolul de a imbunatati relatia sexuala a oricarei persoane nonconformiste si daca va confruntati cu rutina, atunci, cu siguranta este timpul pentru BDSM. Pentru cei singuri exista multe site-uri de escorte care au prezentate dame de companie dispuse pentru BDSM. Iata cateva sfaturi pentru incepatorii in BDSM.

1. BDSM – Elimina inhibitiile

BDSM-ul este despre senzatii intense, joc de rol si provocari fizice indurate de dragul placerii. Orice jocuri BDSM ar putea arata ca in exterior destul de infricosator, realitatea interioara este ca este o experienta sexuala interesanta si este incredibil de intima. Cu toate acestea, sa te grabesti in BDSM inainte sa iti revizuiesti limitele sexuale si nevoile si sa-ti dai permisiunea de a cere ceea ce doresti cu adevarat este, pe scurt, o idee proasta.

Greseala numarul unu pe care femeile o fac este sa se astepte ca partenerul lor sa le dea permisiunea de a se bucura de propriile fantezii. Asadar, cititi multe, navigati mult pe site-uri de dame de companie si asigurati-va ca va simtiti pregatiti sa spuneti ceea ce va doriti, in loc sa prezentati doar cateva fantezii si sa va asteptati ca cineva sa faca exact asa cum va doriti.

2. BDSM – Lista cu dorinte sexuale

Inainte de a te afunda adanc in fanteziile tale si a deveni obraznic, este indicat sa faci o lista cu ceea ce vrei si sa o verifici de doua ori si o data cu partenerul tau. Planificarea in avans va ajuta sa va testati limitele reciproc. Puteti incerca inainte cateva dintre aceste fantezii, dar aceastea ar trebui introduse treptat in timpul sexului.

3. BDSM – discuta fanteziile cu partenerul

Abordarea acestei discutii sexuale in mod deosebit intr-un mod optim, va va face partenerul mai curios si mai dispus sa va exploreze fanteziile. Suntem cu totii interesati sa incercam lucruri noi in timpul partidelor de sex. Cu totii ne dorim instinctiv sa incercam lucruri care ne-ar putea face sa fim si mai energici sexual. Aveti nevoie de o modalitate  de a aborda subiectul? Citeste-i pasajul tau preferat dintr-o carte sexy – stii tu, cea pe care o citesti cand esti doar tu si vibratorul tau. 

4. BDSM – Incepeti cu jocuri soft

BDSM este vazut adesea usor deoarece in filme, acest tip de sex pare ca o joaca. Daca nu sunteti pregatiti, atat psihic, cat si fizic, BDSM-ul se poate transforma intr-o experienta neplacuta. Daca doriti sa explorati bataia cu biciul, de exemplu, concentrati-va special asupra acelei activitati, gandindu-va la locatie si la zonele erogene. Atentie insa, ca jucariile alese si actiunile sa nu provoace urme. Exista numeroase kit-uri de BDSM pentru incepatori, iar o perche de catuse cu puf vor face diferenta in timpul sexului si vor fi si confortabile.

5. BDSM – Respectati-va reciproc limitele

Crearea si respectarea cuvantului de siguranta este primul lucru pe care trebuie sa il faceti dupa ce va hotarati sa experimentati BDSM-ul. Activitatile pot fi intotdeauna negociate, dar nu mai sunt schimbate de obicei, in timp ce sunteti deja in joc. Acesta este motivul pentru care este atat de important sa scrieti dorintele, in prealabil, surprizele nu sunt intotdeauna placute.

6. BDSM – Schimbati rolurile

Intr-un joc BDSM nu este neaparat nevoie sa va mentineti rolurile la nesfarsit. S-ar putea sa descoperiti ca va place sa comutati rolurile intre dominator si supus. Este ideal sa schimbati rolurile in functie de fantezii si de creativitatea de moment. 

7. BDSM – Feedback

Procesarea experientei este la fel de importanta ca si planificarea acesteia. Practicarea BDSM necesita comunicare, deci nu va pastrati parerile doar pentru voi. Sa fii sincer si sa iti pui intrebari nu te va ajuta doar sa ai parte in viitor de pardite de sex incendiare, dar va spori intimitatea si apropierea dintre voi.