Cele mai simple moduri de a-ti conecta telefonul la stereo

Aveti probleme la redarea muzicii de pe telefon, desi difuzoarele din masina? Poate ca v-ati saturat sa ascultati radioul sau nu puteti gasi o melodie care va place. Cautati o solutie usoara? Daca da, ai noroc! In acest articol, va vom spune despre patru dintre cele mai simple moduri de a va conecta telefonul la stereo-ul auto si va vom oferi instructiuni simple pentru a face acest lucru.

1. Conectati-va folosind un cablu auxiliar – o metoda ieftina, rapida si rapida.

Cel mai simplu mod de a conecta un telefon la un sistem stereo pentru masina este printr-un cablu auxiliar . La un capat, cablul se va conecta la mufa pentru casti a dispozitivului mobil, iar la celalalt, se va conecta la intrarea auxiliara pentru sistemul audio al masinii. Va trebui totusi sa utilizati comenzile de pe telefon pentru a schimba melodiile, a intrerupe si asa mai departe, dar aceasta metoda este una dintre cele mai simple de configurat si face o conexiune instantanee.

2. Conectati-va la stereo utilizand USB-ul de pe telefon – de obicei numai la vehiculele mai noi.

Un alt mod de a va conecta telefonul la sistemul audio al masinii dvs. este printr-o conexiune USB. Multe modele de vehicule mai noi au o intrare USB incorporata. Pentru a va conecta, utilizati un cablu USB care este compatibil cu dispozitivul dvs., unde un capat se conecteaza la dispozitiv (in acelasi mod ca si cand l-ati incarca) si celalalt capat se conecteaza la intrarea USB a masinii. Acest lucru va va permite sa redati muzica de pe dispozitiv si ar trebui, de asemenea, sa o puteti controla prin sistemul audio – care este adesea mult mai convenabil si mai sigur pentru condus, deoarece manipularea dispozitivului in timp ce conduceti este periculoasa si distrage atentia.

3. Configurati o conexiune Bluetooth – nu sunt necesare cabluri dezordonate sau incurcate!

Daca sistemul stereo al masinii dvs. are Bluetooth incorporat, consultati manualul livrat impreuna cu vehiculul pentru instructiuni despre cum sa imperecheati dispozitivul cu stereo-ul masinii. Instructiunile particulare vor varia in functie de vehicul. Unele sisteme Bluetooth auto va vor permite, de asemenea, sa efectuati si sa raspundeti la apeluri fara maini, pe langa faptul ca puteti reda muzica.

4. Redati-va muzica folosind un emitator radio FM – excelent pentru vehiculele mai vechi.

Ultimul mod in care va puteti conecta telefonul la stereo-ul masinii dvs. este utilizand un transmitator radio FM . Aceasta este o optiune buna pentru cei care conduc vehicule mai vechi sau daca sistemul audio al masinii dvs. nu are o optiune USB sau Bluetooth. Transmitatorul FM se va conecta la mufa pentru casti a telefonului, iar apoi vi se va oferi optiunea de a seta o frecventa FM. Setati emitatorul la o frecventa care nu este deja ocupata de un post de radio din zona dvs., apoi setati radioul masinii dvs. la aceeasi frecventa si veti putea asculta muzica de pe telefon prin radio.

4 sfaturi pentru conectarea telefonului la stereo-ul auto

1. Inainte de a incepe, cititi cu atentie manualul de utilizare furnizat impreuna cu vehiculul dumneavoastra.

Manualul proprietarului va poate spune despre modalitatile prin care va puteti conecta telefonul la stereo-ul auto fara a fi nevoie de instrumente sau dispozitive suplimentare. Cititi-l inainte de a cheltui bani pe cabluri sau dispozitive – poate sistemul dvs. are capacitate Bluetooth! S-ar putea sa va puteti economisi niste bani.

2. Familiarizati-va cu optiunile de intrare audio de pe stereo.

Uitati-va bine la sistemul audio al masinii dvs. pentru a vedea daca are optiuni de intrare auxiliare sau USB. Uneori, aceste mufe de intrare nu se afla intr-un loc evident. Daca conduceti un vehicul mai nou, este probabil ca stereo-ul dvs. sa aiba una sau ambele optiuni.

3. Asigurati-va ca un dispozitiv este compatibil cu masina dvs. inainte de a-l cumpara.

Inainte de a cumpara un cablu, cablu, dispozitiv etc., asigurati-va ca este compatibil atat cu dispozitivul mobil, cat si cu stereo-ul auto. Din nou, citirea manualului proprietarului va poate oferi cateva indrumari cu privire la ce tip de cabluri sunt compatibile cu sistemul dvs. audio special.

4. Incercati tot posibilul sa aveti rabdare, mai ales cand asteptati o conexiune.

Configurarea stereo-ului auto pentru a reda muzica de pe telefon poate fi uneori un proces lung si plictisitor. Incearca sa ai rabdare – una dintre aceste metode va functiona probabil pentru tine!