Cele mai bune 7 site-uri web precum Netflix

Netflix.com este unul dintre site-urile web care au inceput sa vizioneze filme si televiziune pe internet. Popularitatea sa provine in mare parte din biblioteca sa mare de continut disponibila la o rata fixa   lunara, spre deosebire de o configurare pay-per-view. Unii oameni se bucura, de asemenea, de continutul sau exclusiv, precum Orange is the New Black si House of Cards. De asemenea, este foarte accesibil, fiind disponibil pe computerele desktop dispozitive mobile, playere media digitale, console de jocuri video si unele televizoare multifunctionale. Si nu va arata niciodata reclame ori de cate ori vizionati emisiuni.

Cu toate acestea, nu totul despre Netflix este potrivit pentru un film de Hollywood care se simte bine. Desi inca destul de accesibil, pretul abonamentelor Netflix a crescut recent si devin mai scumpe daca doriti sa vizionati filme si emisiuni TV cu videoclipuri de inalta calitate sau pe mai multe dispozitive simultan. O alta limitare este ca Netflix va permite sa vizionati filmele si emisiunile TV numai in timp ce aveti un abonament activ, ceea ce inseamna ca nu le puteti salva pe computer si nu le puteti viziona oricand doriti. Si, probabil, cea mai mare plangere legata de Netflix este ca este specifica regiunii, ceea ce inseamna ca filmele si emisiunile TV disponibile intr-o tara s-ar putea sa nu fie disponibile in alta tara sau ca Netflix s-ar putea sa nu fie disponibile deloc in anumite tari.

1. Video Amazon Prime

Amazon Prime Video va permite sa inchiriati sau sa cumparati copii digitale ale filmelor, precum si sa achizitionati episoade digitale sau sezoane de emisiuni TV de succes (inclusiv cele de la HBO). Vinde chiar anumite emisiuni TV din retele de peste mari (cum ar fi din Marea Britanie sau Japonia) si va permite sa descarcati videoclipuri pe care le-ati achizitionat chiar pe computer. Daca sunteti abonat la Amazon Prime (care costa aproximativ 8,25 USD pe luna, putin mai mult decat Netflix), veti obtine acest serviciu gratuit, precum si acces la continut si mai exclusivist. Daca cumparati si / sau vindeti deja lucruri pe Amazon, atunci Amazon Prime Video este o alternativa logica la Netflix.

2. Vudu

Vudu este un concurent Netflix detinut de Wal-Mart. Desi este disponibil doar in SUA si (astfel) are o biblioteca de filme si emisiuni TV oarecum mica, are si alte caracteristici ingrijite. In primul rand, va permite sa achizitionati cateva filme si emisiuni TV (atat episoade individuale, cat si sezoane). Pe de alta parte, va permite, de asemenea, sa utilizati o copie fizica a unui DVD sau disc Blu-Ray pe care l-ati achizitionat de la Wal-Mart (sau un alt comerciant cu amanuntul participant) pentru a debloca o copie digitala pe Vudu, apoi sa o impartasiti prietenilor dvs. foloseste Vudu!

3. Hulu

Cu acest site web precum Netflix, puteti viziona gratuit un numar limitat de emisiuni de televiziune, filme si previzualizari. Daca faceti upgrade la Hulu Plus, care costa cam la fel ca Netflix (aproximativ 8 USD pe luna), puteti accesa biblioteca completa a lui Hulu, inclusiv cateva emisiuni exclusive pe care nu le puteti gasi nicaieri altundeva. De asemenea, Hulu tinde sa obtina spectacole noi mai repede decat alte servicii. Cateva lucruri de remarcat despre Hulu: se concentreaza mai mult pe emisiuni TV decat pe filme, include publicitate (desi puteti scapa de acest lucru cu un abonament Hulu Plus mai scump) si este disponibil numai daca sunteti in Statele Unite.

4. YouTube

Probabil cea mai faimoasa alternativa gratuita Netflix, ascensiunea fulgeratoare a YouTube dupa crearea sa in 2005 a facut ca gigantul de internet Google sa-l cumpere cu peste 1,65 miliarde de dolari SUA doar un an mai tarziu. YouTube permite vizionarea gratuita a videoclipurilor, inclusiv a unor episoade de televiziune si filme. Puteti sorta videoclipurile preferate in ,,liste de redare” si puteti lasa comentarii la videoclipuri pentru a discuta despre ceea ce vedeti. Cu toate acestea, exista cateva lucruri de retinut despre utilizarea YouTube. Unul este ca anumite filme de lung metraj nu sunt de fapt gratuite; trebuie sa platesti pentru a le urmari. In al doilea rand, YouTube este destul de strict cand vine vorba de drepturile de autor, deci este posibil ca unele videoclipuri care va plac sa nu ramana pe YouTube mult timp daca proprietarul drepturilor lor le doreste. In al treilea rand, sectiunile de comentarii de pe videoclipurile YouTube pot sa nu fie intotdeauna civile, daca sunt disponibile. Si, in sfarsit,

5. Crackle

Crackle este o alta dintre alternativele la Netflix care detine distinctia de a fi absolut gratuit. Inscrieti-va si urmariti sute de filme si emisiuni TV de la Sony (proprietarul lui Crackle) sau distribuitorii sai parteneri ori de cate ori doriti, inclusiv cateva emisiuni exclusive, cum ar fi Comedians in Cars Getting Coffee . Retineti ca, deoarece Crackle este gratuit, veti vedea in continuare reclame in anumite puncte din mijlocul spectacolelor si filmelor. De asemenea, biblioteca de continut a lui Crackle se schimba de la luna la luna, astfel incat unele emisiuni si filme vor disparea pentru a face loc celor noi.

6. HBO Acum

HBO Now a fost creat de reteaua Home Box Office ca o alternativa la site-uri web precum Netflix, care atrageau fanii de film si TV care doreau sa scape (sau sa nu cumpere) abonamentele la cablu TV. Marcand inceputul tranzitiei complete a HBO catre Internet, HBO Now permite abonatilor sa urmareasca programarea exclusiva HBO – impreuna cu o selectie rotativa de filme de la partenerii HBO – la cerere si fara a avea nevoie de un pachet de canale de televiziune prin cablu care sa includa reteaua HBO. Cu toate acestea, nu permite vizionarea fluxurilor HBO in direct si este disponibila doar in SUA

7. iTunes

Chiar cat de bun este Amazon Instant Video daca folositi deja Amazon, atunci iTunes ar putea fi alternativa dvs. preferata de Netflix daca sunteti un mare fan al produselor Apple. Pe langa faptul ca este o platforma de distributie a muzicii si un hub de radio pe Internet, iTunes transporta acum emisiuni de televiziune si filme in repertoriul sau de divertisment. La fel ca pe Amazon Instant Video, puteti inchiria sau achizitiona filme, precum si cumpara episoade individuale sau sezoane complete de emisiuni de televiziune. De asemenea, le puteti descarca direct pe computer sau pe alte dispozitive Apple. Retineti totusi ca filmele si emisiunile TV de pe iTunes sunt oarecum scumpe. De asemenea, retineti ca trebuie sa descarcati si sa instalati programul iTunes inainte de a putea cumpara ceva din el.