Cele mai bune aplicatii pentru a juca in aer liber vara

Te-ai saturat sa fii in interior fara sa faci nimic intr-o zi frumoasa? Nu sunteti sigur cum sa va petreceti ziua libera? Daca da, suntem aici pentru a va ajuta. Exista o multime de aplicatii pe care le puteti folosi, care va vor oferi ceva distractiv de facut si va vor ajuta sa iesiti in aer liber pentru a va bucura de vremea frumoasa de vara. In acest articol, va vom spune despre unele dintre aplicatiile noastre preferate de utilizat in aer liber in aceasta vara.

Ce fel de aplicatii te pot scoate afara?

Tipurile de aplicatii care va pot ajuta sa iesiti afara includ jocuri, aplicatii de explorare si aplicatii pentru natura. Jocurile cu realitate augmentata pot fi incredibil de distractive si va ofera ceva de facut daca va plictisiti intr-o zi frumoasa. Altii va pot invata lucruri despre orasul dvs., reperele sale, istoria sau ecosistemul.

Acum, sa vorbim despre unele dintre cele mai bune aplicatii in aer liber pe care le-am recomanda sa le incercam vara aceasta.

1. Pokemon Go

Pokemon Go este o aplicatie populara pentru jocuri mobile care foloseste realitatea augmentata pentru a permite utilizatorilor sa prinda creaturi Pokemon virtuale. Pentru a va muta personajul in joc, trebuie sa va mutati fizic intr-un alt loc. Jocul foloseste sistemul GPS intern al telefonului dvs. inteligent pentru a va plasa pe o harta. Exista repere in joc care sunt legate de repere in viata reala. Aceasta aplicatie a fost unul dintre cele mai populare jocuri de vara din 2016 si este o modalitate excelenta de a te distra in timp ce iti explorezi orasul. Mergeti la cursul nostru Pokemon Go pentru a afla mai mult.

2. Star Walk

O alta aplicatie care foloseste functii de realitate augmentata este Star Walk. Aceasta aplicatie va permite sa utilizati smartphone-ul ca ghid al vedetelor. Daca va indreptati afara noaptea cand stelele sunt vizibile, puteti folosi Star Walk pentru a identifica stele, constelatii si planete remarcabile. Este o modalitate excelenta de a afla mai multe despre astronomie si de a va bucura de frumusetea cerului nocturn.

3. Intrare

Ingress este un joc creat de aceiasi dezvoltatori ca Pokemon Go – Niantic. La fel ca celelalte aplicatii pe care le-am mentionat in aceasta lista, foloseste realitatea augmentata pentru a va transforma imprejurimile in cadrul unei competitii virtuale. In acest joc, fiecare jucator trebuie sa aleaga una din cele doua laturi – ,,Iluminat” sau ,,Rezistenta” – unde o parte concureaza impotriva celeilalte. La fel ca Pokemon Go, trebuie sa va mutati fizic intr-o locatie pentru a va deplasa avatarul in acelasi loc de pe harta jocului, facand acest lucru o modalitate excelenta de a juca afara si de a va antrena!

4. PlantNet

Aplicatia PlantNet este o alta aplicatie excelenta de incercat care va poate ajuta sa iesiti din casa. Permite utilizatorilor sa ia imagini cu flori, copaci si alte plante din zona lor pentru a le identifica si a afla mai multe despre ele. PlantNet are incorporat un software de recunoastere vizuala, care permite aplicatiei sa identifice rapid diferite specii de plante. Cu cat utilizatorii trimit mai multe fotografii, cu atat mai mare va deveni baza de date a aplicatiei

5. Excursie pe teren

Ultima pe lista noastra de aplicatii pentru a juca in afara este Field Trip. Aceasta aplicatie va rula in fundal pe telefonul dvs. in timp ce va plimbati prin oras, iar cand va apropiati de un punct de reper sau de o locatie interesanta, Field Trip va va trimite o notificare si va va oferi informatii despre aceasta. Daca aveti casti sau un dispozitiv Bluetooth conectat la smartphone-ul dvs., aplicatia va va citi informatiile. Aceasta aplicatie transforma in esenta dispozitivul dvs. mobil in propriul dvs. ghid turistic personal!