Top 10 CELE MAI SCUMPE masini ale VEDETELOR

Normal ca atunci cand ai o cariera de succes si esti foarte cunoscut in intreaga lume vrei sa epatezi, insa unii dintre cei de mai jos au depasit masura. De la masini de cateva milioane de dolari, mult peste pretul unora de serie, pana la automobile special modificate pentru preferintele lor, vedetele isi lauda bogatia prin sutele de cai putere plimbate pe strazile din cele mai scumpe orase ale lumii.

Top 10:

1. Jay Z – Maybach Exelero

Cunoscutul rapper si-a ales o masina care chiar a “rupt gura targului” si care costa nu mai putin de opt (8) milioane de dolari. Maybachul Exelero pe care il detine seamana cu un bat-mobil si cantareste peste 2,6 tone, fiind “dotata” cu 700 de cai-putere.

2. Jay Leno – Bugatti Veyron

Om de TV cu ani buni de cariera, Jay Leno nu mai este la prima tinerete, insa mai are pasiunea pentru masinile puternice. Conduce un Bugatti Veyron in valoare de 2 milioane $.

3. Jerry Seinfeld – Porsche 959

Cel mai bun comediant al secolului, dupa cum il alinta americanii, conduce o masinuta de “numai” 700 de mii de $ – Porsche 959. Seinfeld mai detine mai multe modele rare de Porsche, fiind un colectionar al marcii.

4. Nicolas Cage – Ferarri Enzo

A trecut prin mari probleme financiare, dar nu a renuntat la piesa de colectie din garaj. Costa 670 de mii $, prinde “suta” in 3,4 secunde si a fost produsa numai in 399 de exemplare.

5. David Beckham – Rolls-Royce Phantom Drophead

Un idol pentru iubitorii fotbalului din Asia pana in SUA, Beckham are o masina modificata, care a costat 400 de mii $ la achizitionare.

6. Paris Hilton – Bentley GT Continental

Masina blondei costa 285 de mii $ si este… roz. Culoarea a fost un moft al lui Paris, masina avand incrustate si diamante, care ii maresc pretul cu cateva zeci de mii de dolari.

7. Eddie Murphy – Mercedes-Benz SLS AMG

Amuzant de mult costa masina comediantului de culoare, adica 200 de mii $. Actorul mai are in garaj alte cateva masini si declara ca ii place sa  sa conduca alta in fiecare zi a saptamanii.

8. Kim Kardashian Ferrari F430

Vedeta pentru pictorialele in care a aparut si din cauza unui sex tape furat, Kim conduce un Ferrari F430, care costa 190 de mii $.

9. Gwen Stefani – Maserati Quattroporte

Canta rock si ii place viteza, asa se prezinta Gwen prietenilor sai. Conduce un Maserati de “numai” 121 de mii $.

10. Leonardo DiCaprio – Fisker Karma Hybrid Sport

Unul dintre actorii “la moda”, DiCaprio este pasionat de masini si cumpara tot ce e nou si neobisnuit. Si-a luat recent un Fisker Karma Hybrid Sport, de 100 de mii $.