12 Lucruri care ti se intampla atunci cand te apropii de 30 de ani

Iti place sa pierzi noptile prin baruri in compania celor mai buni prieteni. Cu siguranta ai deja jobul mult visat, inca ai o viata dezordonata si excluzi posibilitatea de a-ti intemeia o familie in viitorul apropiat. Pe scurt, incerci sa profiti la maximum de fiecare clipa, dar uneori realizezi ca din toata gasca de prieteni tu esti cea mai “inaintata in varsta”. Te uiti in pub si iti dai seama ca esti inconjurata de adolescenti petrecareti si cel mai probabil, atunci cand tu erai de varsta lor, aveai alte preocupari.

Simti ca nu mai rezonezi cu ritmurile care te fac sa vibrezi la propriu si parca devii din ce in ce mai deranjata de tipul care incearca sa flirteze cu tine. De fapt, nu oamenii sau locurile pe care le frecventezi au ceva in neregula, ci tu incepi sa te maturizezi, devenind mai perfectionista si mai pretentioasa.

1. Te ametesti dupa primul cocktail baut. Avantaj: Iti va fi mai usor sa te ametesti, deci platesti mai putin. Dezavantaj: Realizezi ca vei bea pahar dupa pahar, pierzand notiunea timpului.

2. Vei compara factura de la apa, cu pretul unui cocktail dintr-un bar de lux.

3. Soferii de taxi sunt mult mai interesanti comparativ cu oamenii pe care ii intalnesti prin pub-uri.

4. Vei purta flat shoes in detrimentul pantofilor cu tocuri de 15 cm. Inaltimea ta iti tradeaza varsta.

5. Inca iti doresti sa ii spui tipului cu care iesi ca ai doar 21 de ani.

6. Nu mai rezonezi cu orice stil de muzica. Habar nu ai ce vrea cantaretul sa exprime prin acele versuri si la cat ai baut chiar nu mai conteaza cum te misti.

7. Nu te mai poti dezlipi de codul vestimentar impus de locul in care lucrezi. Incepi sa iesi in oras imbracata ca o corporatista.

8. Te simti marginalizata si parca nu iti gasesti locul nicaieri.

9. Te deranjeaza adolescentii precoce care profita de orice moment pentru a se bucura de intimitate.

10. Nu mai ai rabdare cu tipa cea noua venita in internship. Refuzi sa iti aduci aminte de inceputurile tale si te astepti ca un intern sa stie care este mersul lucrurilor la locul tau de munca.

11. Atunci cand porti o fusta mini simti deja ca faci ceva deplasat, cu toate ca arati bine, iar celulita nu ti-a invadat corpul.

12. Nu mai ai nevoie de jocuri cu prietenii pentru a te apuca de baut. Nu mai ai nevoie nici macar de prieteni, consideri ok sa stai singura cu o sticla de vin rosu pe masa.