6 filme care te vor impresiona

Daca te numeri printre iubitoarele de filme care graviteaza in jurul unor povesti impresionante , noi am pregatit o lista cu cele mai bune filme care sa-ti fie alaturi in orice weekend.

I Am Sam. Sam, un tata care are capacitatea mentala a unei fetite de 7 ani, incearca sa-si creasca fiica, Lucy, care este facuta in urma unei relatii cu o femeie a strazii care, la putin timp ii paraseste. Legatura dintre cei doi este una foarte stransa, iubirea pe care o poarta unul pentru celalalt fiind neconditionata. Insa, lucrurile se complica in momentul in care un asistent social sugereaza ca Lucy sa fie data unui centru de adoptie.

Inchisoarea ingerilor. Andrew Dufresne este un bancher de succes a carui viata se schimba dramatic in momentul in care este acuzat si condamnat pe nedrept la inchisoare pentru uciderea sotiei sale si a iubitului ei. In inchisoare, acesta se imprieteneste cu Ellis Boyd ’Red, care-i devine cel mai bun prieten. Impreuna incearca sa schimbe regimul de teroare din inchisoare si viseaza la libertate. Filmul se concentreaza pe o poveste impresionanta a unei prietenii adevarate, dar si asupra loialitatii si a sperantei.

The Blind Side-Povestea unui campion. O drama-comedie avand la baza povestea reala a jucatorului de fotbal Michael Oher. Acesta este un tanar al strazii care nu are studii academice si care locuieste altauri de mama sa dependenta de droguri si care nu mai are mult de trait. Viata lui se schimba radical intr-o seara ploioasa cand o intalneste pe Leigh Anne Tuohy care il invita la ea acasa.

Eu si Marley. John si Jenny Grogan isi incep mariajul plin de entuziasm ca oricare alt cuplu si, pentru ca John nu este pregatit sa devina tata decide sa-i ofere lui Jenny un pui adorabil de Labrador. Si, inca din acel moment incepe aventura celor trei.

The Boy in the Striped Pajamas-Baiatul in pijamale dungate. Este o poveste teribil de frumoasa a unei prietenii dintre doi baieti. Bruno, fiul cel mic al seniorului armatei naziste, descopera un gard in apropierea casei sale in spatele caruia se afla un baietel in pijamale dungate. Bruno se apropie de baiat, fara sa suspecteze ca locul in care se afla este un lagar de concentrare.

Billy Elliot. Billy, in varsta de 11 ani este fiul unui miner care locuieste intr-o comunitate foarte saraca din nordul Angliei. Intr-o zi, acesta ajunge la cursuri de balet si descopera ca este ceea ce-si doreste sa faca in viata. Desi tatal sau nu este de acord, baiatul lupta pentru a-si indeplini visul.