Top 9 cele mai vandute produse de yoga in 2021

Fie ca practicati yoga pentru intindere sau spiritualitate, acesta are avantajul unui exercitiu pe care il puteti practica oriunde, cu cheltuieli reduse. Yoghinii cu experienta necesita doar o locatie linistita, precum si sentimentul solului sub picioare pentru a incepe calatoria lor spirituala. Este posibil ca incepatorii sa aiba nevoie de unele accesorii, cum ar fi blocurile, care ar putea ajuta pe calea catre zen. Iata noua dintre cele mai bine vandute produse de yoga de pe piata.

Jambiere cu talie inalta Onzie

Pentru stralucire sexy in studio, puteti incerca jambierele cu talie inalta ale lui Onzie. In ciuda stralucirii lor, jambierele sunt taiate din tesatura care elimina umezeala, care se usuca fulgerator.

Bompa

Accesorii pentru yoga, inclusiv blocuri de yoga, sunt standard in majoritatea studiourilor. Ele ajuta la ipostaze la indemana. Cu toate acestea, ceea ce nu este atat de comun este blocul de yoga care arata ca o opera de arta. Blocurile Bompa sunt realizate la comanda clientului si sunt unice. De la artar spaltat pana la nuc de culoare ciocolata, fiecare bloc este la fel de unic ca textura lemnului din care este facut.

H&M Yoga Top

Bluzele de yoga H&M sunt magulitoare si potrivite pentru forma, fara fermoare sau cusaturi voluminoase. Tivul elastic si spatele cursei vor opri partea de sus de la calarie sau se deplaseaza in timpul inversiunilor; tesatura functionala cu uscare rapida va va mentine racoros.

Legging incalzire

Realizate dintr-un zece panouri individuale, puteti paria ca aceste jambiere se misca, se indoaie si se intind exact cu corpul. Au picioare blocate de culoare si buzunare ascunse convenabil pentru talie.

GoYoga Mat

Cu suprafetele sale duble si antiderapante, salteaua de yoga BalanceFrom are un avantaj incomparabil rezistent la alunecare pentru a scapa de raniri. Rezistenta exceptionala va permite sa va mentineti echilibrul in timpul unui anumit stil de exercitii.

Yoga-Paws

Ofera o solutie ingenioasa, care scapa de nevoia de a transporta covorase de yoga. Mai degraba, yoga poarta rogojini antiderapante pe picioare si pe maini.

Jambiere Alo Yoga Moto

Daca purtati jambiere Alo Yoga Moto in afara salii de sport, nu veti fi singur. Multi oameni adora aceste jambiere, care arata imbracat imbracat pentru o noapte grozava.

Pantaloni scurti Nike Pro

Sunt scurti scurti. Cu toate acestea, potrivirea si taierea lor vor preveni chiar si cea mai mica defectiune a dulapului. Intr-o clasa de patruzeci de grade, ultimul lucru de care vei fi ingrijorat este slabiciunea. Este disponibil in diferite modele si culori.

Pantaloni de yoga Teeki

Pantalonii de yoga Teeki sunt diferiti de ceilalti datorita desenelor lor creative, totusi ceea ce a atras atentia consumatorului este in interiorul lor. Acesti pantaloni de yoga sunt fabricati in SUA si au fost de fapt creati din sticle de plastic reciclate, care sunt reci si ecologice. Abordarea ecologica a companiei include un proces in cinci pasi. Recipientele din plastic PET au fost colectate de la centrele de reciclare si organizate dupa culoare si tip. Astfel de materiale plastice sunt dezbracate de capacele si etichetele si spalate, taiate si zdrobite. Bucatile sunt topite in pelete si aceste pelete sunt topite din nou. Apoi, presat in fibra care este manipulata in baloti. Dupa aceea, fibra balotata poate fi prelucrata in tesatura.