Top 3 jucării sexuale pentru cupluri

Fie că îți dorești să încerci ceva nou în dormitor sau poate ai curaj să experimentezi, atunci jucăriile sexuale sunt “artificiile” care vor aprinde flacăra între tine și partenerul tău. Create pentru a aduce diversitate în pat, acestea sunt capabile să genereze orgasme puternice și să ofere clipe de plăcere maximă. Distractive și captivante în același timp, jucăriile erotice au diverse forme și caracteristici, oferind astfel intensitate experiențelor intime.

De la jucării sexuale simple până la vibratoare performante, există o mulțime de accesorii care pot fi folosite atât individual cât și în duet. Acestea te vor ajuta să alungi monotonia din cuplu și să construiești o legătură emoțională mai puternică între tine și partener, descoperind dorințele și fanteziile fiecăruia. 

Pentru că experții MAKEUP știu care este importanța unei relații presărate cu momente plăcute, în acest clasament vei găsi trei cele mai intrigante jucării pentru viața de cuplu. 

CELE MAI BUNE OPȚIUNI PENTRU CUPLURI

PipeDream Threesome Rock N’ Ride Purple e dispozitivul cu acțiune dublă ce oferă de trei ori mai multă excitare sexuală, garantând stimulare clitoridiană, anală și vaginală, atât pe plan intern, cât și extern. Acest  vibrator face parte din categoria jucării sexuale pentru femei și bărbați, având o excrescență puternic nervurată și una unduită. Vibratorul cu formă curbată funcționează timp 60 de minute, necesitând 90 de minute de încărcare. Fiind dotat cu 7 nivele și 3 viteze de vibrație, acesta dispune și de-o telecomandă fără fir ce facilitează funcționarea. Jucăria sexuală este fabricată din silicon de înaltă calitate, având dimensiunile 13,2 x 4,5 x 17,8 cm.  Cu acest dispozitiv la sigur vei avea parte de o noapte fierbinte și experiențe de neuitat.

Așa cum ne spune și denumirea produsului, Satisfyer Partner Multifun 1 e un vibrator ce oferă distracție, dar și o varietate de senzații inedite. Dispozitivul multifuncțional are în componența sa silicon și este echipat cu 3 motoare puternice ce răsfață delicat punctele erogene. Primul motor este situat în corpul principal mare, iar celelalte două în brațele paralele mai mici, fapt ce produce combinații de vibrații avansate. Folosit pentru a masa sfârcurile, labiile sau clitorisul în timpul preludiului, dispozitivul este perfect pentru a fi utilizat și pe penis. Față de jucăriile sexuale pentru bărbați și femei, acest produs se diferențiază prin impermeabilitate și dimensiuni comode de 13 x 6,5 x 3,5 cm.

Ultimul, dar nu cel din urmă, vibratorul pentru cupluri Lelo Lyla 2 Black te uimește cu o abordare specială legată de fizionomia corpului feminin. Forma sa laconică și dimensiunea compactă oferă ușurință în utilizare, dar și posibilitatea de a fi aplicat oriunde, începând de la gât și până jos. Dispozitivul din gama jucării sexuale pentru femei și bărbați te ajută să explorezi noi fantezii, zone sensibile și senzații profunde. Acesta este fabricat din silicon de înaltă calitate, având un finisaj catifelat și plăcut la atingere. Vibratorul are mai multe moduri de intensitate de unde poți să îl găsești cu siguranță pe cel preferat, fiind dotat cu o telecomandă ce permite controlarea intensității. 

CUM SĂ ALEGI DISPOZITIVUL CARE ȚI SE POTRIVEȘTE CEL MAI BINE

Dimensiune – optează pentru un produs cu dimensiuni optime, potrivit pentru ambii parteneri. Asigură-te că acesta nu provoacă disconfort sau durere.

Viteză, putere, moduri – analizează caracteristicile dispozitivului și ia în considerare modul de alimentare. Alege jucării sexuale reîncărcabile prin USB, dar încearcă să dai o șansă și celor cu baterie.

Nivel de zgomot – există nenumărate vibratoare silențioase care își fac perfect treaba, de aceea este important să verifici descrierea produsului unde trebuie să fie indicat nivelul de decibeli, adică 40db sau chiar mai puțin.

Material – dacă ești adeptul senzației catifelate, atunci siliconul este perfect. Acesta e mai calitativ, mai plăcut pentru piele, mai confortabil și mai sigur din punct de vedere medical. Pe de altă parte, plasticul este ferm și dur la atingere, totul depinde de preferințele individuale. 

P.S. Nu uita! Jucăriile sexuale nu pot decât să aducă pasiune în cuplu, însă iubirea trebuie alimentată de sinestătător!