Cele 5 tipuri de FLIRT si ce spun despre BARBATII care le abordeaza

Te-ai intrebat de multe ori ce a vrut sa spuna, sa iti transmita si care sunt intentiile lui? Jeffrey Hall, profesor de stiintele comunicarii la Universitatea din Kansas, a realizat un studiu despre stilurile de flirt si ce spun ele despre barbatul care le abordeaza.

Flirtul jucaus

Semne:  il cunosti, de obicei, la o petrecere sau intr-un bar. E tipul care iti face cele mai dulci complimente, stie sa te faca sa razi fara sa fie un bufon si te soarbe din priviri fara a parea prea indraznet. Aveti multe subiecte in comun si chiar simti ca intre voi se leaga ceva… E clar, simti ca te place cu adevarat!

Profilul sau: Acum urmeaza vestile proaste… Nu esti singura pe care el o face sa creada asta! Este adeptul flirtului de ocazie si, cum tu ai intrat in raza lui de actiune, nu vede de ce nu ar profita. Pacat ca, pentru el, ocaziile apar la tot pasul….

Chiar te place? Ne pare rau sa te dezamagim, dar flirtul lui nu are nimic de-a face cu parerea despre tine… “Aceste persoane doar vor sa-si hraneasca ego-ul”, e de parere Hall. Flirteaza doar pentru ca il face sa se simta bine. Este ca un sport pentru el si se pare ca “sportivul” tau de performanta si-a propus sa ajunga un campion!

Flirtul fizic

Semne: Pe tipul acesta chiar nu il poti rata! Exercita o energie sexuala foarte mare si este expert in limbajul trupului, asa ca ti-l poate citi cu usurinta pe al tau. E clar, esti victima sigura!

Profilul sau: El chiar nu pierde timpul. Poate parea prea indraznet, dar nu vede de ce nu ar trece imediat la actiune din moment ce se aprinde foarte repede!

Chiar te place? …iar vesti proaste… atat de repede cum se aprinde pasiunea, se si stinge! Reprezinti mai mult o provocare pentru el, dar o relatie serioasa nu prea are sanse. Deci… NEXT!

Flirtul sincer

Semne: Este barbatul caruia chiar ii place sa stea de vorba cu tine si este foarte atent la tot ce ii spui pentru ca vrea cu adevarat sa te cunoasca. “Este precaut inainte de a face prima miscare. Aceste persoane lasa femeile sa-si dezvolte singure interesul fara sa le forteze sau sa le atinga”, ne spune Hall.

Profilul sau: El este tipul care se implica intr-o relatie din toate punctele de vedere. In principiu, barbatul pe care toate femeile il cauta, dar nu il gasesc!

Chiar te place? Da! Te place! Asteapta doar ca tu sa ii dai unda verde ca sa poata actiona.

Flirtul traditional

Exista posibilitatea ca tie sa ti se para de moda veche. Este un gentleman. Este genul care face totul ca la carte incepand cu a-ti deschide portiera masinii (tot timpul, ceilalti fac asta doar la inceput, ca sa te impresioneze), pana la a-ti tine scaunul cand te asezi si te ridici de la masa restaurantului. Face totul in ritmul sau asa ca nu grabi lucrurile! Poate ti se va parea prea lent, dar nu e cazul sa sari pe el! Aminteste-ti: el e un domn, asa ca vrea la bratul lui o doamna.

Profilul sau: Stie exact ce vrea si nu mai “incearca ” si in alte parti.

Chiar te place? Fii sigura! Altfel nu si-ar pierde vremea cu tine. Cum spuneam , stie ce vrea si, din fericire, te vrea pe tine.

Flirtul politicos

Semne: Este cam greu de recunoscut, la modul ca nu vei stii ca, de fapt, el flirteaza. Este genul pe care, daca il vei vedea intr-un bar, va fi din cauza ca prietenii l-au tarat dupa ei. Nu este foarte sociabil, insa isi doreste si el pe cineva. De cele mai multe ori vei crede ca interesul sau este pur platonic (nu poate fi chiar platonic, doar e barbat si el…)

Profilul: Se va deranja sa abordeze pe cineva doar in cazul in care considea ca persoana respectiva chiar merita.

Chiar te place? Intrebarea e, mai degraba: cum ai reusit sa ajungi la flirt cu o persoana atat de putin romantica? Cum te-ai descurcat si deja ai ajuns la acel punct, Hall ne da o veste buna: ”Dupa ce treci de etapa flirtului, totul devine mai usor”.