Cele mai CIUDATE NUME ale copiilor de vedete

Multe dintre numele pe care celebritatile le dau copiilor lor sunt neobisnuite. Unele dintre ele insa sunt chiar socante, parintii lor dand dovada de multa originalitate si de simt al umorului.

10.Ocean

Fiica lui Forest Whitaker primeste numele “Ocean” ca urmare a convingerilor tatalui ei ca numele defineste destinul copilului.

9. Prince Michael II/Blanket

Numit Prince Michael, fiul lui Michael Jackson are ca porecla surprinzatoare (“Blanket” eng. “patura”).

8. Rocket Rodriguez

Fiu al lui Robert Rodriguez, Rocket are patru frati mai mici pe nume Racer, Rebel, Rogue si Rhiannon.

7. Blue Angel

Blue Angel este fiica lui The Edge, fratii ei avand numele de Holly,Arran si Aislinn.

6. Audio Science

Actrita Shannyn Sossamon, mai putin cunoscuta pentru cariera sa, atrage atentia in special prin numele fiului sau.

4/5. Moon Unit and Diva Thin Muffin

Copiii compozitorului Frank Zappa se remarca inca din 1967 in presa prin numele neobisnuite pe care le aveau, urmand sa ramana in atentia publicului prin lansarea pe piata muzicala si in televiziune.

3.Moxie Crimefighter

Un magician renumit, Penn Jillette, motiveaza numirea fiicei lui Moxie Crimefighter( eng. “luptatoarea impotriva crimei”) prin faptul ca este important sa ai un nume unic. In plus, el glumeste spunand cp atunci cand fiica lui va creste si va fi opritp de politie, va putea arata actele de identitate spunand politistilor ca se afla de aceeasi parte, numele ei demonstrand ca lupta impotriva crimei.

2.Tu Morrow

Dand dovada de un ciudat simt al umorului, Rob Morrow si-a botezat fiica Simone Ayer  Tu Morrow (eng. „miine”), declarand ca daca ar fi avut un fiu i-ar fi ales numele „Bone”, facand trimitere la un tesut osos din interiorul corplui uman ( eng. „bone marrow”).

1. Jermajesty

Acesta este numele celui de-al patrulea fiu al lui Jermaine Jackson. Considerat cel mai prost ales nume, “Jermagesty” trimite in mod evident la notiunea de “rege” si “regat”.