Pozitii sexuale inspirate din … Orient!

Cartea pozitiilor sexuale, Kamasutra, pune mare accent pe intimitate si afectiune si nu neaparat pe actul sexual propriu zis. Este foarte important ca partenerii sa experimenteze trairile intense si mangaierile patimase ale celuilalt in timpul actului sexual.

Japonezii sunt adeptii pozitiilor ghemuite si a practicilor bondage cu diferite accesorii care mai de care mai ciudate. Chinezii pe de alta parte, prefera penetrarea profunda, iar barbatii isi intarzie cat pot de mult ejacularea.

Iata cateva pozitii sexuale inspirate din …Orient!

Nagara

Femeia sta pe spate, sprijinindu-se in coate. Barbatul se aseaza in genunchi in fata femeii si ii ridica picioarele pe umerii lui. Pozitia ofera o penetrare destul de adanca, insa miscarile vor fi foarte lente. Pentru senzatii tari, femeia isi poate muta picioarele de pe un umar al partenerului pe celalalt umar, masand in acest fel penisul cu muschii vaginali.

Yugmapada

Ambii parteneri stau in sezut, unul in fata altuia, apoi cuprind cu un picior talia partenerului, celalalt picior ramanand intins. Partenerii se apuca apoi de brate si se lasa usor pe spate. Miscarile sunt la fel de lente, partenerii tragandu-se unul spre altul in timpul actului sexual.

Ekabadha

Barbatul inghenuncheaza, cu picioarele sub sezut. Femeia se aseaza in poala acestuia, cu spatele catre partener si se lasa penetrata. De aici, femeia se lasa cat poate de mult in fata, atingand cu sanii patul. Barbatul va apuca femeia de solduri si o va trage usor catre el.

Dohlita

Pozitia este asemanatoare cu yugmapada, insa in acest caz, partenerii vor avea ambele picioare in jurul taliei celuilalt. Se tin tot de brate, se lasa pe spate si se leagana.

Tripidam

Este o pozitie mai greu de executat, mai ales daca femeia nu este flexibila. Ambii parteneri stau fata in fata. Femeia isi ridica un picior pana il sprijina de pieptul barbatului, sau de umarul acestuia. Penetrarea este una adanca, insa pozitia este pentru cei experimentati.