Perioada cadourilor este tot anul! Idei inedite pentru el și pentru ea

Cine spune că nu îți poți surprinde iubita cu un cadou într-o zi obișnuită de marți, fără vreo ocazie specială? Sau că nu îți poți scoate soțul la cină într-o seară oarecare? Secretul unei relații fericite și împlinite stă chiar în astfel de mici gesturi pline de iubire. Dacă ți-ai propus ca anul viitor să îți surprinzi mai des partenerul, ar fi bine să începi de acum să îți faci o listă cu lucruri sau experiențe potrivite. Avem noi câteva idei inedite pentru tine!

Un curs de dezvoltare a pasiunilor

Dacă ai observat că în ultimul timp partenerul a dezvoltat o pasiune pentru pictură, scris sau partea de dezvoltare personală, cu siguranță l-ar bucura dacă ar primi un cadou inopinat din partea ta un curs care să îl ajute să își dezvolte această pasiune. Face parte din categoria de cadouri pentru el inedite, dar și practice în același timp. Ca să faci totul mult mai interesant, poți să îi lași mici indicii prin casă legat de cursul la care urmează să participe sau poți pur și simplu să nu îi spui nimic, să îl legi la ochi cu o eșarfă și să îl duci direct la locul unde se va ține cursul. 

O zi de relaxare, acasă sau la SPA

Dacă partenera ta trece printr-o perioadă mai stresantă sau dificilă, te poți gândi la un cadou pentru ea care o îndeamnă la relaxare. Fie o duci o zi la SPA, fie faceți o mică escapadă într-un loc cu însemnătate pentru voi sau stați acasă și comandați mâncarea preferată, în timp ce faceți un maraton de film. O altă idee de cadou potrivit este să construiești un colț de relaxare chiar la voi acasă. Așează pe canapea o pătură pufoasă, aprinde lumina difuză a lămpii, pregătește-i o carte bună și o cană din ceaiul preferat și invit-o să se bucure de câteva momente de liniște. Vei vedea o sclipire aparte în ochii ei după un astfel de cadou.

Activități care vă scot din zona de confort

Îți recomandăm să faci și o listă cu activități pline de adrenalină, care vă scot din zona de confort și la care puteți participa împreună. Poate o cursă pe un circuit de karting, poate un salt cu parașuta sau un traseu montan solicitant. Puteți discuta și decide împreună ce activități vreți să faceți, iar elementul surpriză să rămână momentul în care veți face o anumită activitate. O altă idee inedită ar fi să scrieți aceste activități pe niște bilețele, să le puneți într-un bol și să extrageți pe rând câte o experiență, atunci când aveți chef de puțină adrenalină.