Johnny Depp va putrezi in iad, avertizeaza comunitatile crestine

Cel putin asa sustin fanii lui Iisus, care au fost infuriati la maxim de ultima isprava a lui Johnny Depp. Ceea ce unii ar numi ex-centricitate, catolicii numesc de-a dreptul sarire de pe fix.

Este vorba de una dintre recentele incercari muzicale ale actorului, iesita pe piata chiar in perioada Craciunului, la fix pentru a provoca cele mai mari daune morale. Depp si-a imprumutat vocea trupei Babybird pentru o noua piesa muzicala numita “Jesus Stag Night Club” in care, cu un sound care aminteste de Jim Morrison, povesteste despre un grup de adolescenti care au angajat un hippie cu aspect de Mesia sa le organizeze o petrecere a burlacilor. La finalul cantecului aflam ca organizatorul, care sfarseste beat sau mort sau si una si alta este chiar Fiul divin.

Iata o parte din versurile care au socat si infuriat comunitatile crestine:

“Saw a man in a bar with his hair like a lady/ Bloody thorns round his ear like he was a crazy/ He had holes in his hands and a cross for a spine/ Crushed a berry in his Perrier and called it wine.” “Am vazut un barbat intr-un bar, cu parul ca al unei femei/Cu spini (GHIMPI) insangerati in jurul urechilor ca un nebun/Avea gauri in maini si o cruce pe post de coloana vertebrala/A strivit o coacaza in Perrier-ul lui si a numit-o vin.”

Si, in cele din urma: “Saw a man lying on the floor beaten up/ He had a fish finger sandwich and a yellow M coffee cup/ I bent down drunk and tried to pick him up/ But when I turned around I could see it was Jesus.” “A, vazut un barbat zacand batut pe podea/Avea un sandwich cu peste si un pahar de cafea cu litera M/M-am aplecat, baut, sa il ridic/Dar l-am intors cu fata si am vazut ca e Iisus”.

Mai multe societati crestine au condamnat actul in publicatia The Daily Star, spunand ca Johnny Depp va arde in iad pentru aceasta mizerie.

Asteptatul raspuns al purtatorului de cuvant al lui Depp inca nu a fost dat publicitatii, dar probabil ca e nevoie de timp pentru a incropi o defensiva potrivita pentru acuzatia de ardere in iad.