Invata sa alegi corect o pereche de ciorapi sexi

Ciorapii sunt adesea considerați ca o alternativă mai sexy la colanți și chiloți, dar sunt, de asemenea, surprinzător de practici și versatili. Puteți să ii purtați pentru a adăuga un sex appeal subtil unei ținute nocturne de întâlnire sau ca o alternativă mai confortabilă la colanți. Indiferent de stilul lor, ciorapii sunt un plus atemporal și atractiv pentru multe ținute.

Alegerea ciorapilor dvs.

Ciorapii cu banda adeziva sunt extrem de sexi si senzuali. Acest stil este o alegere excelentă dacă îți vei purta ciorapii sub o rochie sau o fustă. Căutați un brand care să prezinte elastic sau alte caracteristici de prindere, cum ar fi siliconul, pentru a vă asigura o potrivire strânsă si a va simti confortabil fara teama ca acestia vor aluneca. Citiți și ghidul de dimensionare pentru Ciorapi Sexy Femei. Este important să obțineți marimea potrivită, deoarece ciorapii care sunt mult prea mari vor aluneca. Purtați ciorapi cu o jartiera pentru un accesoriu extra sexy. O jartieră este un accesoriu de lenjerie, adesea din dantelă, care se potrivește în jurul taliei. Are curele care atârnă și se fixează pe ciorapi pentru a o menține ridicata. O centură de jartieră poate fi un plus subtil și sexy pentru ținuta ta, dar poate fi vizibilă și sub haine mai strânse. Purtați-o sub o rochie sau o fusta pentru a vă asigura că rămâne invizibilă. 

Pentru un aspect mai elaborat, mai sexy, încercați să asortati ciorapii la un corset. Căutați ciorapi cu benzi largi pentru un aspect neted pe coapse. Ciorapii cu benzi de 7,6 până la 10,2 cm lățime vor crea un aspect neted. Căutați o pereche cu țesături mai groase și mai închise la culoare în vârfurile ciorapilor sau detalii din dantelă pentru o atingere frumoasă. De asemenea, puteți încerca culori precum maro sau gri. Încercați dantelă sau plasa pentru un aspect sexy. Ciorapii cu dantelă sunt minunați pentru o noapte sau ca accesoriu seducător pentru lenjerie. Asigurați-vă că obțineți o pereche care vi se potrivește bine, deoarece o pereche care este prea mică ar putea să vă fie inconfortabilă. Pentru ciorapii care ies în evidență, încercați culori mai strălucitoare precum roșu sau roz. Pe de alta parte, daca doriti sa fiti eleganta, atunci optati pentru negru.

Cum poti purta ciorapii sexi

Ei bine, ciorapii sexi cu banda adeziva pot fi purtati in mai multe situatii. De exemplu, ii poti purta atunci cand vrei sa iti surprinzi iubitul cu o tinuta sexi sau ii poti purta atunci cand mergi la un eveniment si este mult prea cald pentru a alege o varianta cu chilot cu tot. Ceea ce este foarte important este ca lungimea fustei sau a rochiei sa fie pana la nivelul genunchiului. Astfel, nu va exista riscul ca atunci cand stai pe scaun, fusta sa se ridice si sa se vada banda adeziva. Daca, insa, fusta este mult prea scurta, atunci acesti ciorapi nu sunt cea mai buna alegere. Asadar, nu uita sa iei in considerare acest detaliu pentru a nu arata provocator sau vulgar. In schimb, pentru o seara in doi, poti purta absolut tot ceea ce iti doresti fara nici o retinere.