Inscrieti-va la ”Crosul si Semimaratonul judetului Arad” !

Inscrieti-va la ”Crosul si Semimaratonul judetului Arad” ! Programe de antrenamente gasiti pe site-ul www.cros-semimaraton.ro !

O inscriere cat mai devreme, asigura o mai buna pregatire ! Iar daca aveti nevoie de un program de antrenamente adecvat si eficient pe durata celor trei luni ramase pana la concurs, il gasiti pe site-ul evenimentului www.cros-semimaraton.ro.

Organizatorii competitiei din 24 septembrie, de la Arad, sunt Consiliul Judetean Arad, Centrul Cultural Judetean Arad si Primaria Arad, iar parteneri: Inspectoratul Scolar Judetean Arad, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Arad, Crucea Rosie Romana Filiana Arad, Ro Club Maraton.

Evenimentul este realizat la initiativa consilierului judetean Sorin Victor Roman.

” Inscrierile se pot face pe site-ul www.cros-semimaraton.ro si sunt gratuite la toate cele trei probe: cros de 1 km (fara limita de varsta), cros de 6 km (adresat tuturor doritorilor peste 14 ani) si semimaratonul de 21.097 km (pentru persoanele peste 18 ani). Se vor acorda premii in bani si medalii de participare pentru toate tipurile de curse si categoriile de varsta.De asemenea, profesorii de sport, antrenorii sunt incurajati sa isi impulsioneze elevii, studentii sa se inscrie. Astfel, cei mai activi indrumatori din punct de vedere al numarului total de kilometri parcursi de cei mentorati vor fi premiati dupa competitie. Totodata, se vor acorda premii si pentru cluburile, institutiile, companiile, structurile de invatamant cele mai prezente in aceasta alergare, tot din perspectiva numarului total de kilometri parcursi de reprezentantii acestora ” spune consilierul judetean Sorin Victor Roman.

“Aceasta competitie inclusa in calendarul pe 2011 al evenimentelor organizate de Consiliul Judetean Arad este importanta atat in ceea ce priveste participarea cetatenilor de toate varstele pentru a face miscare cat si pentru promovarea turistica a judetului Arad” spune Adrian Florin Tolea, vicepresedintele Consiliului Judetean Arad.

“Acest eveniment este o invitatie adresata tuturor celor interesati de imbunatatirea starii de sanatate prin masuri active si pe termen lung. Inscrierea la o cursa ce se deruleaza peste cateva luni lasa suficient timp pentru pregatire si formarea unei obisnuinte sanatoase care sa ramana si dupa eveniment” mai precizeaza Sorin Victor Roman.

Traseele aprobate sunt urmatoarele:

• Pentru semimaraton: Primaria Municipiului Arad – B-dul Revolutiei – Str. Nicolae Grigorescu – Faleza Mures – bucla Parcul Europa – Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa – Sens giratoriu – Str. Cetatii – Podul Decebal – Faleza Mures – Palatul Cultural – Str. Xenopol – Primaria Municipiului Arad – de trei ori acest traseu;

• Pentru cursa de 6 km, o singura data traseul de la semimaraton, fara bucla din Parcul Europa;

• Pentru cursa de 1 km: Primaria Municipiului Arad – B-dul Revolutiei – Teatrul de Stat Arad – B-dul Revolutiei – Primaria Municipiului Arad;