Indiciile care iti arata ca el este THE ONE

Acesta este unul dintre cele mai dificile articole pe care le-am scris pana in prezent pentru simplul motiv ca suntem atat de multi si atat de diferiti fiecare in parte… cu atat mai mult cand vine vorba de dragoste.

In timp ce multi barbati si femei pot sa nu fie de acord cu conceptul de „partener ideal”, nu oricine ne trece pragul este predestinat sa fie partenerul nostru de viata. In ciuda acestui fapt, mai devreme sau mai tarziu, un numar considerabil de fiinte umane tind sa se implice intr-o relatie cu oamenii care le sunt cel mai putin potriviti.

Sufletele pereche se apreciaza reciproc, nu pun aspectul fizic sau material pe primul loc si actioneaza mai degraba ca o echipa decat individual, motiv pentru care specialistii au stabilit cativa factori de baza care trebuie luati in considerare pentru a evita astfel de greseli. Le enimeram mai jos:

Fiecare barbat are criteriile lui de selectie, fiecare femeie se indragosteste de trasaturi distincte, fiecare minte are stimulii ei, fiecare suflet resorturi aparte.

Citesc, de multe ori, texte care iti recomanda o analiza “contabiliceasca” in urma careia iti dai seama, subit, daca el este cel langa care vrei sa te trezesti in fiecare dimineata: compatibilitati fizice, financiare, in gandire.

Multe sunt atat de departe de adevarul unei femei care isi cauta acea fericire sincera, fara temeri, fara stari de angoasa, fara intrebari – acea combinatie armonioasa intre ratiune si simtire…

De aceea, as spune mai degraba ca devii convinsa de fraza “El este THE ONE” atunci cand lumea ta incepe sa fie mai frumoasa, cu totul, fara vreo explicatie rationala.

Cand prezenta lui iti este suficienta, cand de abia astepti sa il revezi, cand simti ca acolo, la bratul lui, este locul tau cel mai comod din intreaga lume – ca, dupa cum spune si mitul androginului, simti ca el iti completeaza acea parte lipsa din ceea ce esti tu.

Apoi, nu trebuie sa neglijezi atractia fizica care are un rol mult mai important decat recunoastem in mod oficial. Fara conexiunea dintre fizicul tau cu al lui, este aproape imposibil sa pastrezi o legatura pe termen lung, chiar daca la nivel mental exista o potrivire.

Emotia se imparte intre atractie si extaz sufletesc.

Important este si, ca langa el, sa te simti – dincolo de a fi tu insuti – o femeie speciala, puternica, capabila de orice. Barbatul langa care vei ramane pentru totdeauna, fara sacrificii, este barbatul care te face sa te simti precum o eroina. Pentru ca un barbat care te iubeste si te admira iti va garanta o energie pozitiva extraordinara.

Vulnerabilitatea ta, langa el, trebuie sa nu fie un defect, o povara, ci o sensibilitate acceptata cu grija.

O alta dovada ca el este THE ONE are legatura cu viitorul. Fara sa-ti impui, ti-l vei proiecta in viitorul tau: alaturi de tine in apartamentul viselor tale, petrecandu-va sarbatorile impreuna, educand copiii pe care ti doresti.

Toate celelalte pasiuni bolnavicioase, toate relatiile bazate pe orgolii sunt, garantat, destinate esecului, mai devreme sau mai tarziu.