În teniși la altar – ce model alegem, pentru a se potrivi cu rochia albă?

Vă plac stilurile neevidente și vă întrebați dacă tenișii sunt o alegere potrivită pentru rochia de mireasă? Răspundem: desigur, este o opțiune grozavă, mai ales dacă vă simțiți confortabil purtând astfel de încălțăminte! Ce model de teniși de damă ar trebui să alegeți pentru a se potrivi cu rochia de mireasă albă?

O îndepărtare treptată de la soluțiile cunoscute

Este deja o tradiție consacrată ca mireasa să poarte la nunta sa tocuri cui albe sau eventual bej și … să se chinuie în ele toată seara. Așa este: deși unora dintre doamne le plac pantofii cu toc, marea majoritate îi consideră incomozi. Dacă citiți acest articol, probabil aparțineți acestui grup și nu este de mirare: la urma urmei, a petrece cea mai mare parte a zilei în încălțăminte pe tocuri înalte poate provoca disconfort nu doar pentru adversarele acestui tip de încălțăminte, ci și pentru cele mai mari fane ale sale!

Dacă doriți să alegeți o soluție mai puțin tipică pentru aceasta – alegeți tenișii de damă pentru stilul de nuntă. Vă asigurăm că această combinație va fi nu numai de efect, ci și extrem de confortabilă!

Ce teniși să alegem pentru rochia de mireasă?

Știți deja că tenișii de damă ca element al ținutei de nuntă sunt o soluție foarte bună. Totuși, ce model veți alege? Răspunsul este: cel în care vă simțiți bine! Cea mai sigură soluție este să urmăriți experiența anterioară când este vorba de tipurile de teniși pe care îi purtați. Vă simțiți bine în tenișii Fila peste glezne? Alegeți deci un model doar din acest tip de pantofi! Încălțămintea până la gleznă este clar o soluție mai bună pentru dumneavoastră? Alegeți atunci soluția potrivită când vine vorba de culori și bucurați-vă de un stil unic la propria nuntă!

De asemenea, puteți cumpăra teniși simpli cu croiala preferată și să îi decorați individual. Ce accesorii se vor potrivi cu rochia de mireasă? De exemplu, tivul din dantelă sau înlocuirea șireturilor obișnuite cu benzi de panglică. Cu siguranță veți atrage atenția oaspeților cu această ținută!

Culoarea tenișilor – cum să îi asortăm cu rochia?

Alegerea culorii adidașilor depinde în mare măsură de preferințele dumneavoastră și de rezultatul final pe care doriți să îl obțineți. Daca preferați clasicul – alegeți, de exemplu, tenișii Pepe Jeans în alb, cu elastic în aceeași nuanță. Astfel, veți obține un stil uniform, cu un caracter destul de clasic și elegant. 

Dacă doriți să obțineți un aspect atrăgător – trebuie să alegeți o soluție ușor diferită. Care? Din nou: depinde. O soluție bună poate fi asortarea pantofilor la rochie pe baza contrastului, adică alegerea unor teniși negri. Într-o astfel de combinație se vor potrivi perfect de ex. tenișii negri, iar dacă doriți să adăugați un accent de nuntă – înlocuiți șireturile cu panglici albe. Dacă plănuiți accesorii – de ex. bijuterii – într-o altă culoare decât aurul alb, puteți adapta cloarea tenișilor la varianta de nuanță aleasă. Astfel veți obține o ținuta de efect excepțional!

Tenișii de damă sunt o alegere excelentă drept element al ținutei de nuntă. Alegeți-le astfel încât să corespundă gustului dumneavoastră și să fie adaptate întregii ținute și bucurați-vă de un look irepetabil!