Fuck buddy – Instructiuni de folosire

Ne place sau nu, se cade sau nu, e normal sau nu, personajul numit fuck buddy (prietenul de sex) incepe sa faca parte din destule familii urbane cu pareri mai lejere despre ce se intampla in dormitor.

Cu fuck buddy-ul ma strecor noaptea tarziu, cand nu ma vede nimeni, in pat. Acolo suntem cei mai buni prieteni pe o perioada bine determinata. El nu ma anunta daca are evaluare la serviciu a doua zi si deci nu imi intra in obisnuinta sa-i tin pumnii.

Cat despre mine, promit ca nu o sa stie niciodata cand e ziua maica-mii. Sosetele lui nu au bilet de intrare in masina mea de spalat si el nu da fuga mancand pamantul cand mi s-a ars un bec. Avem un fel de contract carnal foarte bine pus la punct, parca faurit de catre un avocat de drept sentimental. Acolo sunt stipulate clar granitele relatiei noastre superficiale.

Petrecem momente fierbinti, dupa care ne desprindem cu zgomot din imbratisare si ne vedem fiecare de treaba noastra. Eu cu siguranta o sa trag un somn bun. Un fuck buddy exista in viata mea exclusiv pentru sex si ramane in ea doar daca se achita senzual si cu entuziasm de responsabilitatile reiesite din fisa postului.

Daca vreunul dintre noi se indragosteste, celalalt dispare pe tacute, ca un fum. Unii cred ca o asemenea legatura e cinism pur, dar eu o numesc eficienta. Fuck buddy este un produs destul de proaspat pe piata amoroasa romaneasca. Asa ca m-am apucat sa astern mai jos cu timiditate si mana tremuranda o serie de reguli de buna purtare cu un astfel de barbat-instrument.

„Prieteni cu beneficii” . Acesta este tipul de relatie care incearca sa combine legatura afectiva si comportamentele tipice unei prietenii, cu posibilitatea de a avea relatii sexuale cu acea persoana.

Cu toate acestea, de multe ori incercand sa evitam presiunea unei relatii formale , se obtine opusul.

Retineti, de asemenea, ca atunci cand cautati un astfel de acord , fortati o noua relatie potentiala care ar putea deveni distorsionata in timp.

Indiferent de numele relatiei tale, atunci cand esti implicat sexual cu cineva, emotiile vor creste , la fel si increderea si intimitatea . La acest nivel, psihologul subliniaza ca trebuie sa te asiguri ca „prietenul tau este inca prietenul tau”.

Paine cu sare nu mancam impreuna: Poate sa lesine el de foame, ca nu ii asez dinainte o farfurie cu mancare. Mancarea este o indeletnicire care genereaza armonie casnica, iar noi nu, nu ne dorim asa ceva. O sa eradichez din calea nenumitului fuck buddy orice firmitura de paine si orice cojita de branza, altfel riscam ca unul dintre noi sa se indragosteasca fatal si uite cum se strica toata socoteala.

Vreau sa incepem ziua separat:

Sincera sa fiu, abia astept sa raman singura, caci un fuck buddy o fi bun pentru privit impreuna luna, dar dis-de-dimineata farmecul lui se desira ca un fir dus de la ciorap. Cafeaua bauta cu iubitul este dublu de buna, dar cu un fuck buddy are gust lesios. De obicei, ii fac vant pe usa afara repejor, cum ma pricep eu mai amabil, sau fug mancand nori din cotlonul lui.