Cum sa fii intr-o relatie cu unu barbat fustangiu

Nu este usor sa ai de-a face cu un barbat fustangiu. Fie ca abia incepi sa te indragostesti de el, fie ca intri intr-o relatie cu un fustangiu cunoscut, este important sa-l anunti inca de la inceput ca nu esti interesata de jocurile lui. Cu toate acestea, daca iti place barbatul fustangiu si stii ca nu isi va schimba modurile in curand, atunci ar fi bine sa te distrezi cu el fara a cere o relatie serioasa de la el.

Daca ai de-a face cu un barbat fustangiu, si nu stii cum sa-i faci fata, citeste mai jos

Decide daca doresti sa joci jocurile lui

Daca esti sigura ca esti cu un barbat fustangiu, atunci primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa decizi daca doresti cu adevarat sa te angajezi. Daca esti sensibila,  si cauti dragoste adevarata si vrei un barbat cu care sa-ti petreci mult timp, atunci nu ar trebui sa te fii cu un barbat fustangiu. Cu toate acestea, daca esti de acord sa fii alaturi de un barbat care iese cu alte femei  si tu sa te vezi cu alti barbati, de exemplu ambii sa aveti cont pe un Site de chat cu fete si baieti – Woosex.net, atunci poti alege asta, dar ar trebui sa stii la ce sa te astepti inainte de a incepe relatia. Desigur, inainte de a decide daca vrei sa joci un astfel de joc, trebuie sa te asiguri mai intai ca ai de-a face cu un jucator. Iar daca esti in cautarea dragostei adevarate, site-ul de chat cu fete si baieti, este perfect pentru tine. Este un site unde vei intalni multe persoane interesante si cu care vei gasi multe in comun. Doar creeaza cont si incepe cautarea unei persoane pentru tine.

Nu astepta prea multe de la el

O modalitate de a te impiedica sa te ranesti este sa nu te astepti la multe de la barbat fustangiu. El te poate scoate la cina, te poate saruta cu pasiune la lumina lunii mai tarziu si iti poate sopti ceva dulce in ureche toata noaptea, dar nu va fi acolo sa-ti ia ciorba cand ti se face rau sau sa te intalnesti cu mama ta. Atata timp cat stii pentru ce este bun  si pentru ce nu este bun, vei putea sa te ocupi de el fara probleme. Daca doresti sa-l gasesti pe Mr. Right, atunci este posibil sa nu fie el. Desi unii fustangii se schimba si se stabilesc, aceasta nu este norma.

Nu fi geloasa

Daca esti geloasa, atunci nu are sens sa incerci sa fii cu un barbat fustangiu. Daca te simti geloasa atunci cand te intalnesti cu baieti complet monogami, total dedicati, atunci intalnirile cu un fustangiu nu sunt discutabile pentru tine. Daca exprimi gelozie, atunci barbatul fustangiu probabil nu se va intoarce la tine, deoarece nu va avea rabdare sa se ocupe de asta. Poti cauta metode de-a gestiona gelozia sau sa-l parasesti si sa-ti gasesti persoana potrivita.

Nu pune presiune pe el

Barbatii fustangii nu sunt acolo pentru a face mari pasi de relatie cu tine. Nu are sens sa incerci sa faci un fustangiu sa se angajeze cu adevarat in relatie, indiferent daca vrei sa se mute cu tine, sa-ti cunoasca sora si prietenii sau sa faca o excursie de weekend cu tine. Daca nu se ocupa de toate astea, atunci incercarea de a-l forta il va face doar mai prudent in jurul tau. Desigur, dorinta de angajament de la un barbat este perfect naturala, dar nu este probabil sa o primesti de la un fustangiu. In schimb, lasa lucrurile sa mearga in ritmul lor.

Nu-l lua prea in serios

O alta modalitate de a te asigura ca nu te atasezi prea mult de un barbat fustangiu este sa nu-l iei prea in serios. Nu citi in fiecare mic apel telefonic, mesaj text sau postare pe Facebook pe care il face, crezand ca inseamna ceva important pentru relatia voastra. Fii mai usoara in legatura cu el si vei vedea ca vei economisi mult stres in acest proces. Daca apare tarziu la intalnirea ta, il poti certa putin, dar nu-l poti lasa sa-ti strice noaptea. La urma urmei, un fustangiu ramane la propriul program.