Copiatul, ridicat la rang de arta! Afla care sunt cele mai noi tehnici!

Din ce in ce mai mici si mai greu de identificat, noile metode de copiat te ajuta sa treci de examene fara sa dai nimanui de banuit. Internetul este plin de oferte in materie de copiat, iar pe forum elevii si studentii discuta despre cele mai eficiente metode de a trece de examene cu o nota onorabila (fiindca nimeni nu se multumeste doar sa promoveze din moment ce foloseste tehnica de ultima generatie).

Iata cele mai noi metode in materie de copiat ce fac furori printre elevi si studenti!

Microcasca wireless

Cea mai noua gaselnita in domeniu, microasca masoara in jur de 2 milimetri lungime si grosime. Aceasta trece neobservata deoarece se lipeste de timpan si nu poate fi scoasa decat cu ajutorul unui alt magnet. Internetul este plin de oferte ce variaza intre 100 si 400 de lei. Pachetul cuprinde: microcasti wireless 2 pana la 4 bucati (de rezerva), sisteme de scoatere microcasca, antena colier, adaptor pentru baterie de 9V. Casca nu are fire care pot fi detectate si se poate conecta la orice telefon mobil sau mp3 player. Desi sunt prezentate ca cele mai sigure metode de copiat s-au gasit si metode de depistare. Astfel ca profesorii pot identifica aparatele care functioneza in timpul examenului printr-un radio scaner cu casca. Sistemul nu este eficient fara o a doua persona care sa iti dicteze din afara pe tot parcursul examenului.

Ochelarii de SPP-ist

Desi arata ca niste ochelari obisnuiti sunt cat se poate de neobisnuiti. Ochelarii minune au in dotare: o microcasca plasata intr-o bareta, firele ce fac legatura cu telefonul mobil (acestea trec prin rama ochelarilor si prin snurul cu care sunt dotati). Pachetul mai contine si un microfon minuscul care poate fi asezat oriunde. Bineinteles nu trebuie sa lipseasca amicul dispus sa te ajute de la celalalt capat al firului. Ochelarii pot fi achizitonati de pe internet la un pret de minim 200 de lei.

Cerceii cu hands-free

Cerceii sunt camuflati cu o casca miniaturala in varf, hands-free-ul este alcatuit din firicele de dimensiunea unui fir de par. Firele de la casca trec prin gaura de la ureche odata cu carligul cercelului. Pot fi achizitionat de domnisoarele interesate la un pret de 150 lei.

Pixul cu ultraviolete

Scrisul acestui pix nu poate fi observat cu ochiul liber, ci doar la lumina ultravioleta generata de ledul din capacul pixului. Coala pe care sunt scrise notitele este luata la scoala pe post de ciorna asfel ca profesorul nu va observa ce zace pe hartie.

,,Opera giust”.

Este o metoda interesanta pentru cei care au rabdare sa o invete. Este vorba de o scriere codificata, ce consta in inlocuirea unor litere cu cifre dupa cum urmeaza: o=1; p=2; e=3; r=4; a=5; g=6; i=7; u=8; s=9; t=10 Cu ajutorul acestei metode poti sa scrii orice fara riscul de a fi descifrat.

Pentru cei cu buzunarele mai goale sau mai conservatori raman destule metode clasice care dau rezultate.

Zgarieturile

Metoda utila pentru cei cu vederea foarte buna. Tehnica consta in folosirea urmei lasata de pix in urma copierii cursurilor. Foaia poate fi folosita la examen pe post de ciorna fara ca nimeni sa banuiasca.

Cursurile xeroxate la 50-70%

O metoda foarte raspandita printre elevi si studenti pentru ca este la indemana oricui. Nu trebuie decat sa mergi cu toate cursurile la cel mai apropiat Xerox si dupa cateva minute ai cursurile in formatul dorit.

Pixul de copiat

Un pix obisnuit care are o rola de hartie incorporata. Rola poate fi trasa cu ajutorul unei bucati de metal aflata in exterior. Cand eliberezi rola fituica intra automat in pix.

Metodele simple precum clasicele fituici, scrisul in palma, pe banca, colegul de langa tine, raman pe placul multora si dau rezultate daca dispun si de bunavointa profesorilor.

Metode periculoase

Mult doritele microcasti sunt destul de periculoase. Introducerea castii este destul de anevoioasa si poate produce dureri la nivelul timpanului. De asemenea probleme pot sa apara si atunci cand incerci sa scoti casca. Este posibil ca magnetul sa respinga casca in loc sa o atraga producand dureri mari la nivelul timpanului. Si mai grav, nu putine au fost cazurile in care elevii dotati cu microcati sa ajunga in spital cu castile blocate pe timpan.

Prin urmare, cea mai sigura metoda de a promova un examen este aceea de a te pune cu burta pe carte. Si e pe gratis, nu te costa nimic!