Cei 20 care au cucerit Romania- La-la Band

Adolescent sau adult, fiecare dintre noi am auzit de noul serial muzical “Pariu cu viata” difuzat de PROTV. Am trait alaturi de membrii La-la Band drame dar si momente fericite, am invatat, am sperat, am luat lectii de viata si am descoperit ca nimic nu ne poate sta in cale daca avem o vointa puternica.

Trupa de suflet care apare si ne incanta de fiecare data cu cate o noua melodie se numeste La-la Band si are in componenta sa nu mai mult, nu mai putin de douazeci de membri talentati. Acestia au devenit idolii fiecarui adolescent si modele demne de urmat. Cu siguranta ai experimentat aceleasi trairi intense, te-ai regasit in povestile de dragoste, de prietenie chiar si de gelozie, ai trecut prin dificultatile vietii iar acest serial a parut ca te intelege perfect si l-ai primit cu bratele deschise fiind suportul moral de care ai avut atata nevoie in zilele mai putin insorite. Dupa cum relateaza tinerii din formatie, La-la Band se vrea a fi mai mult decat o trupa sau un grup unit de aceeasi pasiune, aceasta reprezinta o stare de spirit, un amalgam de experiente ce au rolul de a forma caracterul si personalitatea.

Cate putin despre fiecare

Membrii La-la Band sunt adolescenti ca si tine, dedicati muzicii si cu o ambitie de fier. Cantecul de debut “Stage of joy” a cunoscut inca de la inceput succesul iar rezultatele nu au intarziat sa apara, complexitatea piesei reusind sa scoata la suprafata adevaratul talent. Iata cateva lucruri despre fiecare membru din La-la Band:

Ai mai auzit de Alexia Talavutis? Cu siguranta o cunosti. Ea este creata care ne-a cucerit printr-un simplu zambet. Are 20 de ani si canta de cand se stie, a lucrat la radio, chiar si in televiziune. a reusit sa o interpreteze impecabil pe Kylie Minogue in cadrul show-ului “Ploaia stelutelor” si detine un portofoliu amplu de participari la festivaluri nationale si internationale de muzica unde a obtinut diferite premii.

Rafael Tudor si Vlad Gherman sunt sufletul formatiei, ei aduc buna dispozitie si stiu cum sa te faca sa zambesti. Sunt foarte buni prieteni fiind veseli si optimisti in marea majoritate a timpului. Rafael are 18 ani insa talentul si l-a descoperit inca de mic, cand sustinea concerte in prezenta vecinilor. Vlad poreclit si “Dutzu” este de aceeasi varsta cu Rafael si ii place sa faca karaoke, “pasiunea lui nu cunoaste limite”, sustin cei apropiati.

Sore Mihalache si Andrada Popa apar ca niste adolescente rasfatate, insa in realitate nu sunt deloc asa. Ele iubesc muzica si detin un farmesc aparte. Sore canta inca de la 10 ani si castiga locul III la “Ploaia stelutelor”. In 2009 a fost remarcata de trupa Play&Win alaturi de care a lansat melodia “Beautiful lover”, ca mai apoi sa colaboreze cu Cici de la Sistem. In present lucreaza cu Smiley si Hahaha Production insa a ramas dedicata colegilor din La-la Band. Andrada Popa are doar 14 ani insa nu a incetat sa ne uimeasca cu vocea ei patrunzatoare.

Costin Cambir a terminat doua facultati de actorie, iar primul sau rol a fost cel din “Arest la domiciliu” in care tanarul il interpreteaza pe Luca Dumitru, un tocilar indragostit. In prezent, face parte din trupa La-la Band de care este foarte mandru si in care se simte confortabil din cauza faptului ca sunt foarte uniti.