Ce decolteuri sa porti in functie de marimea sanilor!

Marimea sanilor iti poate dicta decolteul potrivit pentru tine. Un studiu efectuat in Noua Zeelanda a scos la iveala ca 47% din barbati observa prima data la o femeie sanii, apoi talia si la final fata acesteia. De aceea, specialistii ne recomanda sa acordam o atentie deosebita formei sanilor si modul in care ii punem in evidenta.

Sani mici

Femeilor cu sanii mici li se recomanda decolteul stil barcuta, chiar daca este unul mai conservator. Acest tip de decolteu lasa la vedere linia claviculei si nu dezvaluie sanii. Este indicat sa nu porti colier la acest tip de decolteu.

Daca vrei sa fii o aparitie sexy, atunci opteaza pentru decolteul in V, eventual cu volane, care sa dea impresia ca ai un bust mai mare.

Sani medii

Daca ai sanii medii, atunci esti o norocoasa! Poti purta aproape orice tip de decolteu, deoarece te avantajeaza. Trebuie doar sa ai grija la accesoriile pe care le porti si la evenimentul la care esti invitata.

Decolteul oval se preteaza pentru cocktaiul de afaceri, iar decolteul in V este recomandat pentru party-urile cu prietenii. La birou, incearca sa nu porti un decolteu foarte adanc, care ar putea sugera vulgaritatea.

Sani mari

Daca esti posesoarea unui bust generos, va trebui sa ai mai multa grija la garderoba ta. Stilistii iti recomanda sa nu porti decolteuri adanci, sau sacouri fara ceva pe dedesubt. Chiar daca sanii tai sunt superbi, nu trebuie sa exagerezi cu decolteul, pentru a nu intra in categoria femeilor vulgare.

Decolteul in forma de inima si cele in V sunt cele mai potrivite pentru tine. Alege decolteurile “inimioara” la birou sau la o iesire cu prietenii, iar pentru o aparitie sexy, adopta un decolteu in V, dar care sa nu fie foarte adanc!