Carcasa sparta? OnLaptop o poate inlocui

Aproape orice persoana in ziua de astazi dispune de un device care sa ii ajute pentru rezolvarea diverselor probleme. Fie ca este vorba de telefon, laptop sau un accesoriu smart, acestia se bucura de asistentul lor personal care le poate monitoriza sanatatea, stilul de viata, cat si programarea orarului necesar pentru a-si desfasura programul intr-un mod mult mai eficient.

Se intampla ca uneori din cauza transportului necorespunzator sau doar din cauza neatentiei sa loviti din gresala laptopul, iar carcasa sa sufere zgarieturi sau sa se sparga. In acest moment utilizarea lui va fi greoaie, chiar imposibila, putand defecta intreg sistemul. Un centru de reparatii laptop va poate ajuta in acest sens pentru a va inlocui rapid carcasa cu una noua, fiind o modalitate mult mai economica decat in cazul in care ati opta pentru achizitionarea unui nou device.

OnLaptop este un centru de depanari din Bucuresti care ofera prin noul lor serviciu Premium Service multe avantaje si gratuitati pe care merita sa le luati in considerare. Acestia recomanda utilizatorilor ca in cazul in care carcasa s-a deteriorat, sa nu mai utilizeze aparatul pana cand un tehnician va putea sa il verifice pentru a vedea daca si alte componente au suferit daune. Pe site-ul lor veti gasi incarcator laptop lenovo thinkpad sau orice alt brand petru a va continua activitatea.

Ce poti face daca s-a spart carcasa

In cazul in care te afli in aceasta situatie poti apela la Onlaptop pentru a beneficia de urmatoarele lucruri:

1.Upgrade

Avand in vedere problema, poti opta cu aceasta ocazie pentru un upgrade. Memoria de stocare, memoria RAM sau procesorul sunt doar cateva componente pe care le poti schimba pentru a mari performantele laptopului.

2.Inlocuire carcasa 

Inlocuirea carcasei poate fi realizata doar la centrul OnLaptop de catre unul dintre expertii lor, iar daca beneficiati de noul serviciu Premium Service acestia va vor putea remedia problema chiar in aceasi zi. Multe persoane considera faptul ca repararea unui device necesita mult timp, intreptandu-si atentia pentru a achizitiona un aparat nou, lucru ce poate fi de cele mai multe ori total gresit.

3.Curatare praf

Tot in acest moment puteti beneficia de o curatare temeinica a prafului pentru ca racirea sa se poata realiza perfect. Puteti inlocui si pasta termoconductoare care va ajuta procesorul si placa video sa functioneze mult mai bine, mai ales vara cand temperaturile sunt foarte mari.

4.Verificare preventiva

Acest serviciu este benefic pentru toate persoanele, indiferent ca au o problema sau nu cu aparatul detinut. OnLaptop va va putea diagnostica device-ul pentru a va detalia starea tuturor componentelor, putand in acest fel sa schimbati piesele inainte sa se strice.

Achizitionarea unui laptop nou implica timp de cercetare, un timp de livrare indelungat, instalarea softurilor necesare, plus ca va poate afecta bugetul. De aceea tot mai multe persoane au inceput sa apeleze la OnLaptop pentru a le remedia problemele la costuri mult mai mici si intr-un timp mult mai scurt. Puteti beneficia si de plata in rate in cazul in care doriti sa fiti responsabil cu veniturile dumneavoastra, fiind o solutie benefica pentru multi cumparatori.