Iata tot ce trebuie sa stiti despre “Berlin”, spin-off-ul serialului “La casa de papel”

Berlin a fost acel raufacator din La casa de papel care i-a facut viata imposibila pentru Tokyo si care s-a imbolnavit de putere de indata ce talharii au ajuns la Monetarie, dar a devenit rapid favoritul tuturor si, cand a s-a sacrificat pentru a ajuta echipa sa scape, a ajuns sa devina un erou.

Personajul lui Pedro Alonso a fost atat de popular incat creatorii serialului au trebuit sa se gandeasca la o strategie pentru a-l mentine in viata si ca parte a povestii, asa ca a fost primul personaj care a aparut sub forma de flashback-uri, aproape ca si cum ar fi fost . ingerul.pazitor al Profesorului si al hotilor sai.

Incetul cu incetul am aflat mai multe despre personaj, povestea lui, motivele lui pentru care a facut parte din jaf si, in prima parte a sezonului final, am putut chiar sa-l intalnim pe fiul sau (Rafael, care a devenit o problema serioasa pentru hotii in sezonul final) si acel prim moment in care au gasit o modalitate de a se conecta intre ei, prin „afacerea de familie”.

Berlinul este unul dintre cei cazuti care si-au pierdut viata de-a lungul sezoanelor din Money Heist si Netflix a dezvaluit curand ca va fi protagonistul primului spin-off, care poarta numele Berlin in onoarea personajului sau.

Trailerul:

Primul teaser al serialului dezvaluie pur si simplu ca vom vedea Berlinul in timp ce el planuia un jaf la Paris, fara ajutorul Profesorului si unde, atunci cand apare, intalneste o femeie misterioasa care devine foarte importanta in viata lui.

Al doilea trailer al seriei a sosit pentru a confirma data lansarii primului spin-off din La casa de papel, care ar putea fi primul dintre multe, daca va avea succesul scontat.

Despre ce este spin-off-ul Berlinului?

Cu putin timp inainte de premiera finala a sezonului La casa de papel, Netflix a confirmat, in timpul unui eveniment de intrebari si raspunsuri la Madrid, ca Pedro Alonso se va intoarce pentru a juca la Berlin in propriul sau serial. S-a spus ca spin-off-ul a inceput filmarile in 2021, cu intentia de a fi lansat oficial in 2023.

Potrivit relatarilor, serialul despre Berlin va fi un fel de poveste de origine, in care vom vedea inceputurile personajului, de unde provine si primele momente in care si-a descoperit marea abilitate pentru crime si jafuri mari. Serialul ar putea arata mai multe despre relatia sa cu Profesorul si cu alte personaje precum Palermo, care a devenit unul dintre marii sai prieteni.

„Este un moment memorabil pentru ca este sfarsitul unui ciclu si inceputul altuia. Azi vorbeam cu Jesus Colmenar si spuneam ca acum mergem spre necunoscut, deschisi la ceea ce se intampla si fara asteptari”, a spus Alonso.

„Stiu ca acesti oameni vor oferi seriei toate intorsaturile posibile”, a adaugat el, referindu-se la scriitori. „Responsabilitatea poate fi o povara si o inchisoare, sper ca vom continua sa avem curajul sa folosim aceasta energie minunata pentru a risca totul din nou.”

Pe de alta parte, nu se stie daca aceasta spin-off va fi direct legata de evenimentele din La casa de papel si de acel prim plan care i-a determinat pe toti sa foloseasca mastile Dali si costumele rosii care au devenit ulterior simboluri ale rezistentei, dar seria va ajunge probabil la sfarsit exact cand acel plan incepe sa se desfasoare.

Inainte de premiera sezonului 5, deja se vorbea despre posibilitatea de a avea un spin off al mai multor personaje. Berlinul este singurul confirmat pana acum, dar prezenta lui Miguel Angel Silvestre si flashback-urile de la Tokyo in prima parte a finalului ar putea fi un semn ca si ea ar putea avea ocazia sa-si spuna propria poveste si sa-si arate mai mult drumul, motive si origine.

Toate personajele din serial au povesti interesante de spus, asa ca nu ar fi ciudat ca, daca seria Berlinului este la fel de reusita ca seria originala, avem tot mai multe proiecte care ies din acest univers. Deocamdata nu putem decat sa asteptam sa vedem ce se intampla in viitor.

Regia:

Nu s-au dezvaluit multe despre asta, dar stim ca Pedro Alonso apare ca Berlin , Miko Jarry are personajul lui Oliver, Michelle Jenner este Keila, Julio Pena este Roi si Julien Paschal este Plignac si este de asteptat ca serialul sa poata arata. mai mult din personajul lui Rafael, care a aparut ca fiul lui Berlin in Money Heist .