De ce a fost redenumit „Captain Marvel 2”, „The Marvels”?

„The Marvels” a fost unul dintre urmatoarele filme Marvel de pe panoul publicitar si unul dintre filmele cele mai asteptate ale anului 2023. Cunoscut anterior drept „Captain Marvel 2”, filmul a fost redenumit pentru a-i integra pe cei trei protagonisti principali: Carol Danvers (un jucat de Brie Larson), Kamala Khan (Ms. Marvel, interpretata de Iman Vellani) si Monica Rambeau (Teyonah Parris, vazuta in „Scarlet Witch and Vision”).

„Captain Marvel” a fost unul dintre cele mai puternice pariuri ale Marvel in 2019, iar publicul a rasplatit riscul: peste 1 miliard la box office l-au facut unul dintre filmele cu cele mai mari incasari ale anului. In plus, ne-a oferit un Brie Larson care se potriveste ca o manusa cu personajul lui Carol Danvers. Dupa ce a vazut-o participand in „Avengers: Endgame”, personajul se intoarce intr-o companie mai buna ca niciodata in aceasta a doua parte. Acesta este tot ce stim despre „The Marvels”, de la data lansarii si pana la sinopsis , si, de asemenea, cum va afecta scena finala si post-credite din „Ms. Marvel’, seria Disney+.

„The Marvels”: data lansarii

Data lansarii sale s-a mutat din cauza pandemiei si a altor intarzieri, dar din moment ce 28 iulie 2023 a fost confirmata ca data definitiva de lansare, nu ne asteptam sa fie vreo modificare.

Cu toate acestea, fara niciun motiv oficial, premiera filmului „The Marvels” a fost amanata, abandonand luna iulie estivala pentru noiembrie deja rece. Data finala de lansare a lui „The Marvels” a fost 10 noiembrie 2023. Macar ne-au dat un nou poster oficial cu vestile proaste, un detaliu este un detaliu.

„The Marvels”: sinopsis

Deocamdata nu stim care va fi intriga oficiala a lui „The Marvels”, dar stim ca va avea loc in zilele noastre. Sa ne amintim ca prima editie a avut loc in anii 90 si ca data viitoare cand am vazut personajul, a fost in ‘ Avengers: Endgame ‘ , care are loc in 2019. Dar fiind jumatate Skrull-jumatate Kree si avand si puteri din Tesseract, imbatranirea lui este diferita de cea a restului oamenilor.

Scena post-credite din „Ms. Marvel’ ne-a aratat cum Kamala Khan si Carol Danvers si-au schimbat cadavrele fara sa stim motivul si am vazut cum a aparut capitanul Marvel in camera adolescentului dezorientat. Potrivit primei previzualizari, motivul acestor schimbari ar fi o forta cosmica care ii determina pe cei trei supereroini sa-si schimbe pozitiile atunci cand incearca sa-si foloseasca puterile , iar declansatorul pentru toate acestea ar fi o plimbare in spatiu a capitanului Rambeau, supravegheata de Nick . Fury insusi (nu stim daca cel adevarat sau Skrull).

Si ce face Monica Rambeau in spatiu cu Fury? Pentru a raspunde la aceasta intrebare trebuie sa ne amintim una dintre cele doua scene post-credite de la finalul lui ‘Scarlet Witch and Vision’, cea in care Monica Rambeau vorbeste cu un Skrull trimis de „cineva de mai sus”, o prietena a mamei sale, sa o cunosc .

Expansiunea in spatiul profund si realitatile alternative, impreuna cu Skrulls raspanditi in MCU, si chiar acea scurta aparitie in „Scarlet Witch and Vision”, este un semn clar ca lucrurile sunt literalmente pe cale sa paraseasca aceasta lume. „The Marvels” pare sa fie un mare pas in aceasta directie cosmica .

Un alt dintre cele mai recurente zvonuri este ca ticalosul filmului va fi Veranke, regina imperiului Skrull din Universul Marvel. Daca ar fi confirmat, ar pune bazele sagai „Invaziei secrete”, cand se descopera ca Skrulls, fiind schimbatori de forme , au invadat planeta Pamant fara ca nimeni sa stie.

„The Marvels”: Distributie

Brie Larson va relua rolul lui Carol Danvers, iar Teyonah Parris a fost deja confirmata ca Monica Rambeau, iar Iman Vellani ca doamna Marvel. Reunirea celor trei actrite in rolurile lor respective a fost descrisa de Kevin Feige drept ceva „numai comparabil cu primul film „Razbunatori ”. In plus, poate ca o vom vedea pe Lashana Lynch in pielea lui Maria Rambeau si Kang the Conqueror, noul mare raufacator al Marvel, ar putea intra si acolo. In acest moment, datorita unei fotografii scurse din materialul promotional, avem o prima imagine despre cum arata trio-ul nostru principal.

Samuel L. Jackson se va intoarce in rolul lui Nick Fury, dar nu stim daca Ben Mendelsohn sau Jude Law se vor intoarce pentru a-si relua rolurile din prima parte din „Captain Marvel”. Nici nu putem exclude sa ne surprinda cu un cameo sau o mica aparitie a unui alt personaj, Hulk, She-Hulk sau Skaar, invierea Vrajitoarei Scarlet, un alt capat liber din serie…

„The Marvels”: regizor

Prima editie a fost regizat de Anna Boden si Ryan Fleck, care sunt acum cufundati in seria lor „Mrs. America’ cu Cate Blanchett, Rose Byrne si Elizabeth Banks printre altele, asa ca nu se vor mai intoarce in aceasta a doua parte, asa ca Marvel a inceput o cautare activa de regizoare care, in cele din urma, a dus-o pe Nia DaCosta, responsabila de filmul ‘ ‘ Candyman’ in 2020.