‘Deadpool 3’, intoarcerea lui Hugh Jackman in rolul lui Wolverine

Ryan Reynolds este deja unul cu Deadpool. Linia care separa personajul de actor a devenit foarte, foarte fina, atat de mult incat chiar impartasesc acelasi umor si nu ar fi foarte surprinzator sa-l vedem pe Reynolds mergand intr-o zi pe strada imbracat in Wade Wilson.

Primele doua versiuni ale filmului cunoscut si sub numele de „Merc cu gura” au fost un adevarat succes de box office, mai ales in randul tinerilor, si au reusit sa faca din Deadpool un anti-erou de renume mondial, nu doar de fanii benzilor desenate Marvel. . Si, mai ales avand in vedere succesul sequelului, era normal ca o a treia parte sa fie pe drum. Dar achizitia Fox de catre Disney a dus totul pe terenul incert al stand-by-ului .

Reynolds vrea sa aduca inapoi aceeasi echipa creativa, dar Kevin Feige are alte planuri si se gandeste deja la posibile inlocuiri. A profitat deja de un interviu cu Jimmy Fallon pentru a vorbi despre cum vede el viitorul sagai:

„Deadpool a fost de la FOX si acum sunt in mainile Marvel, iar Marvel este in mainile Disney… Vad posibilitati nesfarsite in orice caz. Daca Deadpool ajunge in MCU, cred ca va fi exploziv si uimitor. Ce sandbox de jucat! Dar daca Deadpool ramane pe margine, ne va oferi si posibilitati infinite.” Aceste posibilitati infinite sugereaza ca „Deadpool 3” este pe cale sa devina noul „Avengers: Endgame”.

Sinopsis „Deadpool 3”.

Sinopsisul lui ‘Deadpool 3’ este destul de complicat de ghicit, din moment ce nu avem inca prea multe informatii, cu exceptia faptului ca Ryan Reynolds a avertizat ca va fi „total diferit” fata de ceea ce am vazut pana acum. Va avea ceva de-a face cu Cable… si calatoria in timp, asa cum am vazut la sfarsitul „Deadpool 2”?

Fiica lui Cable, Hope, are multe de spus (cel putin in benzi desenate) in viitorul mutantilor. Va fi ideea sa te joci cu diverse linii temporale si sa te intorci in trecut, la viata lui Cable? Sau pur si simplu vom vedea un Deadpool introdus in MCU, impreuna cu restul supereroilor Marvel?

A treia parte este scrisa de creatorii seriei „Bob’s Burgers”, Wendy Molyneux si Lizzie Molyneux-Loeglin . Cu toate acestea, Rhett Reese si Paul Wernick , responsabili pentru primele doua parti, au fost chemati inapoi de Marvel.

Reynolds insusi a comentat ca al treilea „cauta sa mearga intr-o directie complet diferita”, si a adaugat ca: „ Adesea, repornesc sau schimba un personaj, poate ca patru filme prea tarziu ”.

Pe de alta parte, ei bine, se pare ca Reynolds are noutati.

Distributie „Deadpool 3”.

Ryan Reynolds va continua sa fie Deadpool atata timp cat va putea… si apoi ceva. Nu exista alta persoana care sa poata interpreta acest personaj in acest moment. Publicul l-a asimilat deja, iar acum este greu sa-l schimbi. Si actorul vrea sa continue sa-l joace.

Stim ca Zazie Beetz nu se va repeta ca Domino , asa cum a confirmat actrita, dar Josh Brolin ar putea reveni in franciza ca Cable, pe langa Colossus ( Stefan Kapicic ), Negasonic ( Brianna Hildebrand ), Yukio ( Shioli Kutsuna ) si Russell ( Julian Dennison. Il vom revedea pe Peter ( Rob Delaney ) sau doua personaje care au murit in „Deadpool 2”: Broken Star ( Lewis Tan ) sau Zeitgeist ( Bill Skarsgard )?

Morena Baccarin, Vanessa, vor reveni, la fel ca si Stefan Kapicic (Colossus), alaturandu-se si lui Leslie Uggams si Karan Soni , Blind Al si, respectiv, Dopinder.

Dar, fara indoiala, cel mai surprinzator lucru a fost vestea revenirii lui Wolverine cu chipul lui Hugh Jackman , care era singurul lucru pe care Ryan Reynolds si-a dorit sa-l realizeze.

Nenorocitul filmului va fi interpretat de Emma Corrin , actrita care i-a dat viata Printesei Diana in serialul Netflix „The Crown” despre familia regala britanica.

Ceea ce este clar este ca Marvel nu va arunca primul film al personajului din MCU. In The Hollywood Reporter, Kevin Feige l-a comparat cu marii terti ai studioului, declarand ca doreste ca filmul sa fie la egalitate cu „Avengers: Infinity War”, „Captain America: Civil War” si „Thor: Ragnarok”.

O alta semnatura din a treia transa va fi Matthew Macfayden , pe care l-am intalnit in „Mandrie si prejudecati” si acum il vedem ca un obisnuit in „Succession”. Momentan nu se stie ce rol va juca engleza.

Regizorul „Deadpool 3”.

S-au spus multe despre cine ar fi regizorul responsabil sa intre in spatele camerei.

Multa vreme s-a vorbit despre o a treia parte axata mai mult pe X-Force. Regizorul celei de-a doua editii, David Leitch, a vorbit despre un posibil „Deadpool 3”: „ Toata lumea vrea sa o faca. Asa ca, daca ma vor cere vreodata sa fac Deadpool 3, raspunsul meu va fi: „La naiba, da”. Dar Cred ca „Se intampla multe din cauza intelegerii Fox-Disney si cum va fi lumea Marvel dupa „Endgame”. Cand praful se va aseza, sa speram ca Deadpool va trai. Este destul de ironic, nu ?

Dar in sfarsit actorul va avea o cunostinta de-a lui… Si pentru a treia oara!: dupa ce a lucrat cu el in „Free Guy” si „The Adam Project”, Shawn Levy va intra in spatele camerei in aceasta parte a mercenarului cu o gura si a avertizat deja ca vom vedea un film brut, indraznet, cu rating R si ca, pe cat posibil, se va dispensa de utilizarea setarilor digitale.