4 lectii de stil de la Sandra Bullock

De cand a ajuns la statutul de star, odata cu rolul din filmul “Speed”, stilul Sandrei Bullock a evoluat constant. Daca iti lipseste inspratia pentru stylingul de mireasa, urmareste cateva dintre alegerile facute de Sandra pe covorul rosu.

Glamour total

La un an dupa ce a castigat o statueta, la Oscarurile din 2011, actrita a pasit pe covorul rosu ntr-o rochie in aceeasi culoare, semnata Vera Wang. Look-ul a fost completat cu bjuterii cu diamante Harry Winston, un coc elegant si buze rosii seducatoare. Pentru look-ul tau de mireasa trebuie sa stii ca eleganta clasica va fi mereu la moda si ca alegerile de beauty simple raman atemporale. Asa ca daca vrei sa te uiti oricand in urma, la fotografiile de la nunta, o coafura simpla s un machiaj cu eyeliner si ruj rosu vor arata intotdeauna glam.

Breton drept

La Globurile de Aur din 2011, Sandra Bullock si-a facut aparitia cu o noua coafura indrazneata, cu breton drept, pana in dreptul sprancenelor. Daca vrei sa ai un aspect tineresc si nonconformist, poti alege o astfel de coafura pentru ziua nuntii sau pentru cununa civila.

Accesntueaza-ti calitatile

Atunci cand actrita si-a ridicat Oscarul pentru filmul “The Bilnd Side”, in 2010, cel ma bun accesoriu de covorul rosu nu au fost nici cerceii cu diamante, nci rochia brodata Marchesa. Parul ei stralucitor, desfacut si cu carare pe o parte a captat intreaga atentie. Pentru ziua nunti ai grja din timp de parul tau si alege cu atente coafura. Nu te lasa condusa de prejudecati si traditii si alege-o pe cea care ti se potriveste cel ma bine.

Buze seducatoare

Spre deosebire de alte staruri, Sandra evita sa intre intr-o rutina de machiaj. Ea experimenteaza cu diferite culori, mai ales pentru ruj, asa cum a facut-o la Oscarurile din 2010, unde a purtat fuchsia indraznet. Nu te limita nici tu la un machiaj pe care il fac zilnic, dar incearca sa iti pastrezi o doza de confort. Joaca-te cu culorle pentru zonele in care stii ca te vei simti in continuare bne in pielea ta. 

Glamour total

La un an dupa ce a castigat o statueta, la Oscarurile din 2011, actrita a pasit pe covorul rosu intr-o rochie in aceeasi culoare, semnata Vera Wang. Look-ul a fost completat cu bjuterii cu diamante Harry Winston, un coc elegant si buze rosii seducatoare. Pentru look-ul tau de mireasa trebuie sa stii ca eleganta clasica va fi mereu la moda si ca alegerile de beauty simple raman atemporale. Asa ca daca vrei sa te uiti oricand in urma, la fotografiile de la nunta, o coafura simpla si un machiaj cu eyeliner si ruj rosu vor arata intotdeauna glam.

Breton drept

La Globurile de Aur din 2011, Sandra si-a facut aparitia cu o noua coafura indrazneata, cu breton drept, pana in dreptul sprancenelor. Daca vrei sa ai un aspect tineresc si nonconformist, poti alege o astfel de coafura pentru ziua nuntii sau pentru cununa civila.

Accentueaza-ti calitatile

Atunci cand actrita si-a ridicat Oscarul pentru filmul “The Bilnd Side”, in 2010, cel ma bun accesoriu de covorul rosu nu au fost nici cerceii cu diamante, nici rochia brodata Marchesa. Parul ei stralucitor, desfacut si cu carare pe o parte a captat intreaga atentie. Pentru ziua nunti ai grija din timp de parul tau si alege cu atente coafura. Nu te lasa condusa de prejudecati si traditii si alege-o pe cea care ti se potriveste cel ma bine.

Buze seducatoare

Spre deosebire de alte staruri, Sandra evita sa intre intr-o rutina de machiaj. Ea experimenteaza cu diferite culori, mai ales pentru ruj, asa cum a facut-o la Oscarurile din 2010, unde a purtat fuchsia indraznet. Nu te limita nici tu la un machiaj pe care il fac zilnic, dar incearca sa iti pastrezi o doza de confort. Joaca-te cu culorle pentru zonele in care stii ca te vei simti in continuare bine in pielea ta.