10 cosmaruri si explicatia acestora!

Visele spun foarte multe despre noi si subconstientul nostru. Trebuie doar sa stim cum sa le interpretam! Iata cele mai comune 10 cosmaruri si explicatia acestora!

Visezi ca te inseala partenerul – visul iti sugereaza ca simti o oarecare ruptura in cuplu. Trebuie sa petreci mai mult timp cu partenerul si sa te convingi ca te iubeste.

Iti visezi moartea – atunci cand visezi ca mori inseamna ca esti gata sa incepi un nou capitol din viata ta. Fie ca vorbim de un job nou sau de o noua relatie, esti pregatita pentru o schimbare importanta.

Visezi ca esti dezbracata in public – acest gen de vis este asociat cu rusinea si expunerea. Poate in viata reala te simti rusinata pentru ceva ce ai facut, acest lucru transmitandu-se si in vis. Incearca sa treci peste sentimentul de rusine!

Visezi ca iti cad dinti – in acest caz este vorba despre un sentiment de insecuritate in ceea ce priveste relatiile cu cei din jurul tau.

Te visezi cazand – daca visezi acest lucru, inseamna ca ceva din viata ta reala a scapat de sub control. Esti dezamagita de ceva sau cineva si nu stii cum sa te descurci cu aceste sentimente.

Dai examen – acest lucru poate indica faptul ca te simti controlata sau ca nu iti controlezi tu intreaga viata. Daca depinzi de cineva, incearca sa fii mai independenta si vei vedea cum lucrurile se vor imbunatati.

Visezi ca zbori – te simti libera si neconstransa, in cazul in care totul este ok in viata ta. Altfel, visul iti poate spune despre frica de a nu putea decide propriul destin.

Visezi paianjeni – de cele mai multe ori, paianjenii din vis semnifica faptul ca manipulezi pe cineva sau te simti manipulata de catre cineva.

Visezi ca esti urmaritain viata reala incerci sa eviti ceva si refuzi sa-ti rezolvi problemele pe care le ai de depasit.

Visezi ca esti dezorientata – acest vis iti transmite faptul ca in viata reala este pe cale de a-ti pierde directia si nu stii pe ce drum sa apuci.