Casa de moda Ellis a marcat 20 de ani de activitate printr-o expozitie aniversara

Casa de moda Ellis a sarbatorit 20 de ani de activitate printr-o expozitie aniversara organizata la Galleria Mall. Evenimentul a fost prezentat de Octavian Ursulescu.

Cei peste 200 de invitati, clienti si prieteni ai creatoarei de moda Elena Laslean au admirat colectiile de succes ale Casei Ellis, exponate, dar si zeci de postere si colaje cu cele mai reusite vestimentatii, realizate in cei 20 de ani.

”Acum 20 de ani in fata unei masini de cusut casnice, o tanara economista visa cu ochii deschisi la lumea fascinanta a modei … asa s-au nascut primele hainute pentru copii si o marca ELLIS care pornea timid la drum. Au urmat ani de cautari, de eforturi si bucurii, de succese si poticniri, de mari emotii si mari dezamagiri …An de an marca ELLIS isi croia drum cu delicatete si hotarare prin hatisurile unei societati in formare. Am intalnit oameni minunati cu care am lucrat dar si persoane controversate, i-am pastrat in jurul meu pe cei dintai. Am cautat mereu lumina si am fugit de intuneric. Am organizat zeci, chiar sute de prezentari de moda, am lucrat cu oameni de o aleasa calitate, cu persoane deosebite care m-au facut sa ma simt mai bogata sufleteste” isi aminteste, acum, dupa 20 de ani, Elena Laslean.

Creatiile aradencei au fost purtate de femei celebre ca Nadia Comaneci, Simona Amanar, Maria Olaru, Laura Badea, Angela Similea, Anca Turcasiu, Madalina Manole, Nico, Alessandra Stoicescu, Mihaela Tatu, Cristina Topescu, Tania Budi, Bianca Brad, Monica Tatoiu.

Hainele facute la Arad au aparut in revistele pentru femei Avantaje, Unica, Elle, Femeia, Star, Viva, Tonica si au fost prezentate pe ecranele multor posturi tv, TVR1, TVR2, Antena 1, B1 TV, Acasa TV, Pro TV, Prima TV, Tele 7 ABC.

”Manechine de succes mi-au prezentat hainele cu gratie si profesionalism, Dana Savuica, Iulia Fratila, Yvonne Stolz, Corina Zugravu, Raluca Arvinte, Maria Andrei, Anca Serea. Am lucrat cu fotografi de top in sedinte foto memorabile la care tin foarte mult: Marius Baragan, Dragos Cristescu, Alex Galmeanu, Adrian Ostafi, Paul Draja” mai spune Elena Laslean.

Zeci de expozitii in tara si strainatate au facut ca hainele purtand marca ELLIS sa fie cunoscute, apreciate si cumparate.

”In decursul celor 20 de ani au fost 4 evenimente cu care ma mandresc: Cele 3 Gale ELLIS – Eleganta si Fair Play ( 2002 – 2003 – 2004) desfasurate in Bucuresti si spectacolul umanitar: ‘’O speranta pentru Irina’’ 2002 Bucuresti. A fost un parcurs greu dar si fascinant de frumos, a fost un examen pe care l-am trecut cu brio iar pentru ca toate aceste lucruri minunate au plecat din Arad, mi se pare firesc sa sarbatorim, aici, succesul ELLIS. Expozitia aniversara ‘’ELLIS – 20 ani de pasiune in moda’’, gazduita de Galleria Mall din Arad prin bunavointa Auto Schunn, va fi o oglinda a tuturor acestor imagini frumoase pe care le-am zamislit de-a lungul acestui drum anevoios si speram sa fie o carte deschisa pentru toti tinerii care viseaza la o cariera de succes. Suportul pe care l-am primit din partea Primariei Municipiului Arad ma onoreaza dar ma si obliga in egala masura. Ma bucur de asemenea ca au fost langa mine si m-au sprijinit ca sa pot realiza acest proiect sponsorul principal – Zoppas Industries, prin d-na Carmen Rusmir, sponsorilor si partenerilor Galleria Mall Arad, Cora Arad, Forever Living Product prin intermediul Getei si Raul Piscoi, Adesgo” mai spune Elena Laslean.

Expozitia aniversara ‘’ELLIS – 20 ani de pasiune in moda’’, poate fi vazuta timp de o luna la Galleria Mall, dupa care, aceasta, va fi pezentata la Timisoara si Bucuresti.V