Top 5 concerte de muzică rock în luna iulie, în București

Luna iulie este o perioadă deosebit de animată pentru pasionații muzicii rock din București. O serie de concerte incendiare vor avea loc în diverse locații din oraș, promițând să ofere experiențe muzicale memorabile. În continuare, vă prezentăm topul celor mai așteptate cinci concerte de muzică rock care vor avea loc în luna iulie în București:

1.Cargo la Beraria H

Una dintre cele mai longevive și iubite trupe de rock românești, Cargo, va susține un concert exploziv la Beraria H pe data de 19 iulie. Cei care au crescut cu hiturile lor iconice precum “Povestiri din Gara” sau “Baba Iarna” vor avea ocazia să se bucure de o seară plină de energie și nostalgie. Berăria H este un îndrăgit restaurant din București cu muzică live, unde se adună mereu lume bună și creează cel mai fain vibe pe care ți l-ai putea dori la un astfel de concert. Dacă îți place muzica de calitate și berea bună, cu siguranță vei iubi acest eveniment.

2.Guns N’ roses la Arena Națională

Una dintre cele mai legendare trupe de rock, Guns N’ Roses, va reveni în București pentru un concert pe Arena Națională pe data de 16 iulie. Fanii vor avea ocazia să îi vadă pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan în acțiune, interpretând hituri clasice precum “Sweet Child O’ Mine”, “November Rain” și “Welcome to the Jungle”. Se anunță a fi o ocazie imposibil de ratat pentru orice împătimit al muzicii rock de calitate, ei fiind una dintre cele mai consacrate trupe ale acestui gen, care și-au păstrat personalitatea și autenticitatea de-a lungul anilor.

3.Vama la Arenele Romane

Trupa Vama, una dintre cele mai apreciate formații rock alternative din România, va încânta publicul din București la Arenele Romane pe data de 29 iulie. Cu versuri profunde și un sound inconfundabil, Vama va oferi un spectacol plin de emoție și energie, interpretând piese precum “Perfect Fără Tine” sau “Cântec de Sărbători”, cu care își emoționează de fiecare dată publicul.

4.Alternosfera la Romexpo

Alternosfera, trupa de rock alternativ din Republica Moldova, va concerta la Romexpo pe data de 14 iulie. Cunoscuți pentru sunetul lor inovator și mesajele puternice, membrii trupei vor crea o atmosferă fermecătoare alături de fanii lor care se vor putea conecta la vibrațiile muzicii și la versurile profunde, pline de originalitate, atât de îndrăgite de adolescenți, dar și de adulți.

5.Deep Purple la Romexpo

Legendarul grup britanic Deep Purple va susține un concert la Romexpo pe data de 9 iulie, aducând în fața publicului bucureștean un amestec de rock clasic și progresiv. Cu hituri precum “Smoke on the Water”, “Highway Star” și “Child in Time”, Deep Purple va oferi o seară incendiară de muzică de cea mai înaltă calitate.

Indiferent de alegerea făcută, fiecare concert din acest top va oferi o experiență muzicală intensă și autentică, care va rămâne în amintirea fanilor mult timp după terminarea evenimentului. Iulie este cu siguranță o lună în care Bucureștiul va deveni epicentrul rock-ului, iar pasionații de muzică vor avea ocazia de a trăi momente de neuitat alături de trupele lor preferate.

Sursa foto magneto.ro