Top 3 cadouri pentru nași

Nașii sunt cei mai importanți oameni din viața unui cuplu, fiind considerați prieteni de suflet și părinți spirituali. Ei te ghidează în cele mai dificile momente, iar în anumite cazuri îți oferă sfaturi importante pentru buna funcționare a căsniciei. Legătura dintre nași și fini este întotdeauna una plină de armonie. Tocmai de aceea este important să alegi un cadou cu totul special în momentul în care îți vizitezi nașii.

Este important să le cumperi nașilor un cadou care să aibă atât un rol practic, cât și un impact emoțional deosebit. Din acest motiv ar fi bine să afli ce anume și-ar dori cu ocazia sărbătorilor sau aniversărilor. Dacă nu reușești să descoperi ce ar vrea cu adevărat în acele zile, încearcă din timp să acorzi o atenție sporită detaliilor, observând care sunt necesitățile de care au nevoie.

Te poți inspira din viața de familie pe care o au nașii, alegând un cadou în funcție de anumite criterii, precum: stilul de viață pe care îl au, personalitatea cuplului (dacă sunt romantici, aventurieri) sau componența familiei lor (au sau nu copii, au mai mulți copii).

Top trei cadouri pentru nași

1. O icoană de argint

Nașii sunt considerați părinți spirituali ai finilor, iar dacă știi că au o credință puternică, ai putea să cumperi cu ocazia unei sărbători sau aniversări icoane de argint. Fiind un eveniment cu o deosebită importanță, poți merge pe icoane argint dimensiuni mari, astfel încât nașii să-și amintească de această zi specială în care și-au întâlnit finii.

Poți opta pentru icoana de argint cu Maica Domnului, Sporul Casei, Sfânta Familie sau Pomul Vieții. Cu siguranță cadoul îi va impresiona pe nași și te vor răsplăti cu o atmosferă pe măsură și voie bună.

2. Un set de pahare

O altă idee de cadou ar fi un set de pahare pentru nași. Pe site-ul ClassGifts.ro poți găsi mai multe idei de cadouri. Spre exemplu, un set de două cupe argintate marca Sheffield Aperto sau un set de șase cupe de șampanie Klaudie din cristal.

Mai poți opta și pentru o cupă argintată marca Shaffield Aperto sau pahare din cristal marca Wellington. Orice întrevedere între nași și fini reprezintă o ocazie specială, iar aceste cadouri le vor aminti cât de importanți sunt în viața ta.

3. Obiecte decorative pentru casă

Pe lângă icoane și un set de pahare, ai putea să mai cumperi și obiecte decorative pentru casa nașilor. Multe persoane vânează tot felul de decorațiuni interesante, în funcție de sărbătoarea care urmează să aibă loc. Alege un cadou care să completeze armonios decorul încăperii și să le aducă aminte de tine, de fiecare dată când le admiră.

Poți opta pentru un bibelou, o figurină, o măsuță de cafea, cutii muzicale, rame foto sau o fântână interioară cu lumini LED.