Sa aflam noile verdicte fashion ale Iuliei Albu!

Iulia Albu, invitata in fiecare joi in cadrul emisiunii WOWbiz, da din nou verdicte fashion. Sa vedem cine este mai bine sau mai prost imbracat de aceasta data.

„Catalin Botezatu se imbraca bine, in general. Eu dau nota si pe atitudine. El isi arata brandurile ostentativ, este o sfidare! Nu neaga nimeni ca isi permite sa si le cumpere. Dar aceasta cariera exagerata si fara dovezi solide si fara studii in domeniu, ar indemna mai degraba la putina modestie. Primeste nota 7. Catalin e designer, trebuie sa stie sa deseneze.

Nicole Cherry a mai dat gres la evenimente. Nu inteleg acea caciula, pantalonii sunt prea stramti, geaca de biker…Imi place ca are un punct de culoare, dar e prea putin. Ar trebui sa isi angajeze un stilist. Arata ca orice fata care merge la liceu. Cand esti persoana publica trebuie sa investesti mai mult. Primeste nota 3.

Razvan Ciobanu are o pereche de pantofi cu brandul la vedere. Fiecare piesa purtata de Razvan este de firma, iar el poarta totul cu umilinta. Si-a facut meseria. Tinuta si atitudinea sunt de nota zece. Tocmai din acest motiv va primi trofeul WOW.

Despre cine e vorba in aceasta imagine? Mirela Stelea? E ca o stea, bineinteles ca ne-a aratat craci, blana, arata ca o pipita intretinuta care a plecat la shoppping! De ce a stat cu o blana pe ea la un eveniment monden? Nu imi place ca poarta colanti din piele! A trecut perioada, cerceii uriasi…Primeste nota minus infinit.

Vorbim despre mopul din cap, Sylvia sau ratonul mort din vesta? Nu imi place coafura rasta cu unghiile rosii! Are si un pulover cu dungi! Practic s-a intalnit zebra cu ratonul…ce se intampla aici e foarte trist. Cizmele sunt bune de mers la metrou, dar nu la eveniment. Are o geanta pe care o tine la subrat. Nu mai veniti asa la evenimente mondene. Luati-va ciorapi de casmir, daca nu mai bine veniti in sandale. Asta inseamna ca se sprijina de un Bau pana data viitoare„, a spus Iulia Albu.