Iata cat de rele sunt femeile in functie de zodie!

Se spune ca femeile sunt rautacioase. Sa vedem ce au de spus zodiile despre acest lucru!

Berbec. Femeile berbec sunt destul de rautacioase si foarte impulsive. Sunt agresive din punct de vedere verbal si sunt in stare sa faca orice doar pentru a castiga o disputa.

Taur. Femeile din taur nu sunt deloc rautacioase, iar atunci cand dau dovada de egoism sau agresivitate, cel mai probabil nu isi dau seama de acest lucru. Acesta poate fi mecanismul lor de aparare, deoarece nu le place sa-si expuna slabiciunile.

Gemeni. Gemenelor le plac barfele cu cele mai bune prietene si au o parere foarte buna despre sine. De obicei se supara foarte greu si le trece foarte repede, deoarece nu suporta sa fie certati cu prietenii.

Rac. Chiar daca sunt femei sensibile, racii sunt foarte rai si cruzi. Atata timp cat esti sincer cu o femeie rac, aceasta nu te va ataca si nu-ti va purta pica.

Leu. Leoaicele nu sunt in general rele, insa sunt foarte orgolioase si nu le place atunci cand sunt contrazise sau cand nu au dreptate. Le place sa manipuleze, si din aceasta cauza se vor inconjura de persoane foarte slabe.

Fecioara. Fecioarele sunt cele mai rele femei din zodiac. Adora sa demonstreze tuturor celor din jur ca sunt superioare si vor face orice pentru a-si atinge scopul.

Balanta. Balantelor nu le sta deloc in fire sa fie rautacioase cu cineva. Considera o pierdere de timp sa intre in conflict, sa minta sau sa tradeze, asa ca nu o vor face.

Scorpion. La prima vedere, femeile nascute sub semnul scorpionului sunt perverse si misterioase. Insa, daca ajungi sa le cunosti mai bine, vei observa ca nu sunt rele. Atunci cand sufera, tind sa se razbune.

Sagetator. Sagetatoarele sunt destul de rele, mai ales daca le calci pe coada. Nu se complica cu razbunari, insa ajung sa urasca persoanele false, care le-a tradat. Chiar daca se impaca cu dusmanii, totul face parte dintr-un plan bine pus de punct.

Capricorn. Femeile capricorn nu sunt rautacioase si vor mereu sa rezolve problemele pe cale pasnica. Foarte rar vor deveni malitioase, si numai daca situatia le-o cere.

Varsator. Varsatoarele nu sunt femei rele, daca nu le provoci. Sunt in schimb foarte mandre, iar daca le subestimezi este posibil sa ai parte de o surpriza.

Pesti. Dupa rac si fecioara, femeile din pesti ocupa locul 3 in ceea ce priveste rautatea. Pestii au tendinta de a se victimiza foarte mult si de a tipa la cei din jur, chiar daca par persoane foarte calme si linistite.