Foloseste o cheie magica si descopera distributia serialului *Locke & Key*

Imaginati-va ca mostenirea pe care ti-o lasa familia este o colectie de chei vechi. Suna bine daca adori antichitatile dar nu foarte practice. Acum, imagineaza-ti ca acele chei au puteri speciale si iti fac viata mult mai usoara: de la a te transporta oriunde doar prin trecerea unei usi sau intrand in adancul amintirilor tale sau ale altcuiva. Acestea sunt doar cateva dintre puterile pe care le descopera fratii Locke in timp ce se muta din Seattle in vechea casa a familiei lor din Matheson, Massachusetts.

Familia Locke detine aceasta casa misterioasa de generatii, inclusiv pe Rendell Locke, care a fost ucis inainte de a le povesti copiilor sai despre cel mai intunecat episod din viata sa. Aceasta casa va deveni legatura dintre ei.

Locke & Key este o adaptare a benzii desenate de Joe Hill si Gabriel Rodriguez si soseste pe Netflix vineri, 7 februarie. Pregateste-te sa descoperi magia si semnificatia cheilor Keyhouse cu fratii Locke, intre timp poti cunoaste distributia acestui serial.

Bode Locke (Jackson Robert Scott)

El este cel mai tanar dintre fratii Locke si este primul care a descoperit misterul Keyhouse: cheile magice.

Bode este si cel care descopera o femeie misterioasa care este prinsa intr-o fantana si care, fara sa-si imagineze, va deveni o mare amenintare pentru familia sa.

Tyler Locke (Connor Jessup)

Tyler este cel mai mare dintre cei trei copii ai lui Rendell si Nina Locke. Moartea tatalui sau este cea mai puternica lovitura cu care a trebuit sa o infrunte, asa ca nu este deloc bine sa schimbe case, scoli si sa incerce sa o ia de la zero.

Aceasta noua dinamica il va determina sa se intalneasca si sa se indragosteasca de Jackie Veda (Genevieve Kang) si sa se alature fratilor sai alaturi de care descopera secretul familiei sale si al noii case. In plus, vor trebui sa fie mai mult impreuna ca niciodata pentru a supravietui.

Kinsey Locke (Emilia Jones)

Moartea tatalui ei a transformat -o pe Kinsey intr-o fata retrasa, asa ca parasirea Seattle la Keyhouse pare sa fie mai dificila pentru ea decat pentru fratii ei.

Socializarea este grea pentru ea, dar la academia unde studiaza ii va intalni pe Scot (Petrice Jones), Doug (Jesse Camacho), Zadie (Asha Bromfield) si Gabe (Griffin Gluck), care iubesc cinematograful si se dedica inregistrarii propriilor filme.

Rendell Locke (Bill Heck)

Tatal lui Tyler, Bode si Kinsey, si sotul Ninei, a trait o experienta foarte puternica cand era adolescent, asa ca a fugit din orasul natal pentru a-si face o noua viata in Seattle si, astfel, sa nu mai vorbeasca despre ceea ce s-a intamplat.

Rendell lucreaza ca consilier de liceu, acolo il intalneste pe Sam Lesser care, din pacate, va deveni un personaj foarte important pentru familia Locke.

Nina Locke (Darby Stanchfield)

Sotia lui Rendell si mama baietilor Locke este cea care are responsabilitatea familiei dupa moartea sotului ei.

Pe langa faptul ca incearca sa mentina familia pe linia de plutire, el trebuie sa lupte si cu proprii demoni: unul dintre acestia este alcoolismul. Desi nu intelege ce se intampla cu Keyhouse si copiii ei, ea va fi o piesa cheie in dezlegarea misterelor care inconjoara familia Locke si casa in care locuiesc, precum si trecutul intunecat al sotului ei.

Dodge (Laysa De Oliveira)

Puterea cheilor ar trebui sa fie un secret al familiei Locke si, odata cu descoperirea acestui lucru, vor veni multe alte responsabilitati, precum protejarea lor de cei care vor sa le foloseasca in folosul lor.

Asa se declanseaza lupta impotriva lui Dodge, un demon care este prins in Keyhouse pana cand Bode il descopera accidental.

Sam Lesser (Thomas Mitchell Barnet)

Sam este unul dintre elevii pe care Rendell ii sfatuieste in liceu, o parte din munca lui este sa-l ajute sa faca fata anumitor situatii astfel incat acestia sa aiba o relatie foarte stransa.

Desi nu il cunoaste pe Keyhouse, relatia lui cu acest loc magic va fi aproape la fel de puternica ca si a lui Locke.

Gabe (Griffin Gluck)

Gabe este unul dintre baietii din grupul lui Scot si devine partenerul lui Kinsey in procesul de descoperire a cheilor pe care Keyhouse le ascunde si a puterilor sale.

Nu vom strica Locke & Key pentru tine, dar stim ca rolul lor va deveni mai important in fiecare capitol. Cand vei termina de vizionat, vei intelege motivul