Este bine sa il sarut la prima intalnire?

La prima intalnire, ne facem foarte multe griji asupra felului in care vom fi perceputi de celalalt. Avem grija la vestimentatie, la felul in care ne machiem, ne aranjam parul si chiar la culoarea unghiilor. Insa intrebarea cea mai importanta este daca sarutam partenerul la prima intalnire!

Nu te grabi

Indiferent ca va cunoasteti de ceva timp, v-ati cunoscut on-line si si va placeti sau de abia v-ati cunoscut, nu trebuie sa te grabesti. Specialistii in dragoste spun ca este bine intai sa-l cunosti putin pe partener, sa va placeti si abia apoi sa va sarutati. In plus, sarutul este ca un mesaj de acceptare a celuilalt, asa ca trebuie sa te gandesti putin inainte de a face acest pas important in orice intalnire.

Arata-i ca esti interesata

Ii poti arata celuilalt ca esti interesata si in alte feluri decat printr-un sarut. Fii atenta la ce vorbeste, comunica cu el, arata-te interesata de ceea ce se intampla in viata lui. Nu trebuie neaparat sa il saruti daca nu vrei acest lucru si nu esti convinsa ca este un pas bun.

Tipul de sarut

Conteaza si foarte mult tipul de sarut la care te gandesti. La prima intalnire, il poti saruta pe buze 2-3 secunde, sau ii poti da un pupic pe obraz, insa asta depinde doar de ceea ce doresti sa transmiti. Daca tu esti cea care initiaza sarutul, cu siguranta ii arati ca esti interesata si ca vrei ceva mai mult. Un sarut indelung ii poate crea impresia gresita!

La finalul intalnirii sau la inceput?

Atunci cand accepti o intalnire cu barbatul respectiv, te intrebi inevitabil daca sa-l saruti la inceputul intalnirii sau la sfarsitul acesteia. Pentru inceput, este bine sa ii dai un pupic pe obraz, care denota prietenia. Apoi, in functie de cum decurge intalnirea, poti opta pentru un sarut la finalul intalnirii sau nu.

Tensiunea sexuala

In cadrul oricarei intalniri, exista o anumita tensiune sexuala, mai ales daca va cunoasteti deja si va placeti. Evident, atunci cand ati acceptat intalnirea, stiati ca exista o tensiune sexuala intre voi, care va atinge cote maxime la o intalnire. Ia-te dupa instinct si dupa nivelul tau de comfort.

Timiditate

Oricare dintre voi poate fi putin timid la prima intalnire. Daca tu esti aceea, cel mai probabil nu vei face primul pas pentru un sarut. Insa, daca el este cel timid, nu-l forta sa te sarute. Tine-l de mana, atinge-l in timp ce vorbiti si adu-l aproape de tine in timpul intalnirii.