Cum sa te bucuri de ferestre termopan de calitate

La rehau-termopane.ro, suntem specializati in furnizarea de solutii eficiente pentru ferestre si usi din termopan.

Daca alegi o firma cu experienta si de incredere care ofera nu doar termopane de cea mai buna calitate de la cele mai importante branduri, ci si servicii de top, vei dormi linistit si in siguranta intr-o incapere mereu linistita, unde te vei bucura de o atmosfera placuta si luminioasa, o izolare fonica buna.

Configuratia unei ferestre termopan este importanta, in functie de caracteristicile cladiri, ale incaperi unde vor fi instalate se pot recomanda anumite modele: pot fi ferestre batante, ori glisante, daca clima este umeda geamurile trebuie sa aiba ventilatie

Toata lumea stie de beneficiile de economisire a ferestrelor noi din termopan iar inlocuirea vechilor ferestre termopan cu cea mai recenta tehnologie va fac casele voastre mai sigure, mai eficiente din punct de vedere termic, va izoleaza fonic si va fac casa mai placuta mai estetica.

O instalare incorecta a ferestrelor si usilor din termopan va pot aduce o serie de probleme, ca:

  • Dificultati in a deschide si inchide o usa sau fereastra, un geam trebuie sa se inchisa si sa se deschida usor si lin.
  • Etansari slabe ori defecte.
  • Aburirea geamului/geamurilor.
  • Condens excesiv.
  • Mucegai.
  • Izolare fonica slaba si eficienta energetica redusa.
  • Probleme cu hardware-ul: fixare slaba, scartait, etc.

Cum imi pastrez ferestrele in cea mai buna stare, in asa fel incat sa nu am nevoie de reparatii?

Va oferim cateva sfaturi care va vor ajuta sa mentineti in stare buna ferestrele voastre din termopan:

Curatati geamurile in mod regulat folosind o carpa umeda si detergent normal.

Verificati periodic ferestrele termopan pentru orice fisuri, crapaturi sau alte semne de deterioare.

Daca aveti sticla sparta sau crapata, schimbati-o cat mai rapid pentru prevenirea altor daune.

Verificati etansarile din jurul ferestrei pentru a va asigura ca nu exista scurgeri de aer sau ca ele sunt intacte.

Manerele, incuietorile, balamalele se pot slabi in timp si trebuiesc ajustate sau inlocuite.

Daca exista intrari de apa din cauza unei etansari compromise, fereastra poate fi etansata din nou, si problema rezolvata.

Daca observati condens intre geamurile de sticla, este clar un indiciu ca exista o scurgere care trebuie reparata.O actiune rapida va poate ajuta sa va asigurati ca fereastra voastra ramane in cea mai buna stare si continua sa asigure izolarea locuintei.

O etansare corespunzatoare ajuta la prevenirea curentilor si imbunatateste eficienta energetica.

Cele mai comune reparatii ale ferestrele din termopan: inlocuirea garniturilor, a manerelor sau a feroneriei, reetansarea, repararea sau inlocuirea sticlei, remedierea problemelor de condens, upgrade la sistemele de blocare.

In loc sa suporti cheltuielile de inlocuire a unei sau mai multe ferestre este de multe ori posibil sa aveti nevoie doar de reparatii

In functie de problemele aparute la fereastrele voastre, o reparative se poate dovedi o solutie mult mai rentabila si implica de multe ori: inlocuirea de componente, reentansari.

Daca observati probleme la ferestre , este important sa luati masuri cat mai rapid, daca probleme aparute nu pot fi solutionate de catre noi, atunci contactati o firma specializata pentru a verifica si repara sau inlocui fereastra/ferestrele cu probleme.