Cum sa obtii cartile audio preferate cu Audible

Iti plac cartile, dar urasti lectura? Preferati sa ascultati naratiuni de carti in timpul liber? Aveti navete lungi pe care doriti sa le efectuati, dar va plictisiti sa ascultati muzica? Apoi audiobooks , sau inregistrarea digitala a unei carti pe care le puteti asculta, poate fi pentru tine! Si daca sunteti interesat sa cumparati o multime de carti audio, atunci credem ca cea mai buna sursa pentru carti audio de calitate este Audible.com.

Ce este Audible si cum functioneaza?

Audible.com este un site web si o aplicatie care vinde carti audio sau versiuni digitale narate ale cartilor contra cost. De asemenea, are un program de abonament, unde utilizatorii se pot alatura si deveni membri pentru a primi carti audio gratuite in fiecare luna, precum si reduceri la orice achizitii pe care le fac pe site-ul web sau in cadrul aplicatiei.

Audible inregistreaza cartile audio si le ofera spre vanzare, permitand oricui sa isi navigheze catalogul. Deoarece site-ul in sine este gratuit, iar aplicatia poate fi descarcata si utilizata gratuit, astfel incat oricine poate cauta prin biblioteca de carti audio disponibile. Audible este rulat prin intermediul gigantului Internet Amazon.com.

De asemenea, ofera adesea preturi de vanzare sau reduceri, astfel incat, chiar daca nu sunteti membru al programului lor, puteti utiliza site-ul pentru a cumpara anumite carti audio pe care doriti sa le achizitionati pentru utilizare si le puteti asculta prin intermediul site-ului web sau al aplicatiei. Cu toate acestea, odata ce sunteti membru, pur si simplu va conectati, colectati cartea gratuita (prima este gratuita), accesati o carte gratuita pe luna si utilizati 30% reducere pentru membri pentru achizitiile viitoare in orice moment.

Pentru a va inscrie la Audible, trebuie sa aveti un cont Amazon functional. Consultati tutorialul nostru gratuit despre cum sa va inscrieti la Amazon cu instructiuni mai detaliate (cu imagini pas cu pas) sau urmati aceste instructiuni simple.

Cum sa va inscrieti la Audible

Accesati Amazon.com intr-un browser web. Plasati cursorul peste Conectare in coltul din dreapta sus, apoi faceti clic pe Start aici cand apare in meniul derulant. Faceti clic in fiecare caseta si completati formularul cu informatiile dvs. personale. Introduceti o parola, apoi confirmati-o. Faceti clic pe Creati un cont .

Dupa ce v-ati inscris, va trebui sa accesati Audible.com si sa va conectati pur si simplu utilizand informatiile despre contul dvs. Amazon.

Odata ce ati rezolvat acest lucru, va trebui sa vizitati site-ul web sau sa descarcati aplicatia pentru dispozitivul dvs. Android sau iOS pentru a naviga in catalog pentru a gasi cartile dorite si pentru a asculta cartile audio dupa ce ati achizitionat lor.

Cat costa Audible?

Site-ul Audible in sine este gratuit, iar aplicatia poate fi descarcata si utilizata gratuit. Utilizatorii trebuie sa plateasca pentru carti audio in mod individual, deoarece doresc sa le cumpere sau pot plati pentru un abonament lunar pentru a obtine reduceri semnificative la carti audio, carti audio gratuite si oferte si promotii numai pentru membri.

Pentru a cumpara carti electronice:

Trebuie sa platiti cartile electronice individual si le puteti cumpara de la Audible fara abonament. Dupa cum am mentionat, veti obtine o reducere la audiobook-uri daca sunteti membru, dar, indiferent, va trebui sa platiti pentru audiobooks, iar costul poate varia semnificativ in functie de carte. Cu toate acestea, costul cartilor audio pe Audible este in general acelasi sau mai ieftin decat costul aceleiasi carti tiparite.