Cum sa gasesti punctul G al unei femei si sa-l stimulezi

Desi unii cred ca cel mai bun mod de a stimula punctul G este prin penetrare, exista si alte modalitati de a creste placerea sexuala.

Lipsa de informatii in acest sens inseamna ca unii oameni inca nu stiu cum sa gaseasca punctul G, sau cum sa-l stimuleze corespunzator pentru a-l face un aliat pentru a genera orgasme.

In continuare, va oferim informatiile despre acesta pentru a-l gasi si a nu rata o oportunitate perfecta de a face placere. Ia-ti notite!

Care este punctul G?

De zeci de ani existenta sa a fost pusa la indoiala; de fapt, membrii comunitatii stiintifice inca considera ca nu exista suficiente dovezi.

Desi nu a fost stabilit cu certitudine daca este o structura anatomica (cum ar fi un clitoris intern), se crede ca se afla in interiorul vaginului.

Punctul Grafenberg, mai cunoscut sub numele de punct G , este una dintre cele mai importante zone erogene ale corpului feminin. Isi ia numele de la ginecologul german Ernst Grafenberg, care a fost primul care a vorbit despre descoperirea sa in anii 1940.

Trateaza o zona ultrasensibila care produce placere, si a carei stimulare poate facilita orgasmele. Dimensiunea sa variaza intre 2 si 5 centimetri, in functie de fiecare femeie. La fel, sensibilitatea sa poate diferi, mai ales in functie de stimulii pe care ii primeste.

Un chestionar anonim a fost distribuit la 2.350 de femei din Statele Unite si Canada. Dintre acesti respondenti, 40% au raportat ca au eliberat lichid (ejaculat) in momentul orgasmului. In plus, 82% dintre femeile care au raportat zona sensibila (punctul Grafenberg) au raportat si ejaculare cu orgasmul.

Cum sa gasesti punctul G la femei?

Este situat in partea superioara a vaginului, pe peretele frontal, la aproximativ 5 centimetri de intrare. Este un tesut spongios care are terminatii nervoase ultra-sensibile, care sunt cele care ofera senzatia de placere intensa.

Poate iesi putin in evidenta, asa cum se explica intr-un studiu al cercetatorului Vincenzo Puppo. Dar numai atunci cand glandele din jurul uretrei se umfla. Din acest motiv, uneori gasirea punctului G poate fi putin plictisitoare.

Si este ca, desi de obicei este situat la distanta sugerata, in alte corpuri locatia sa poate varia. Din acest motiv, inainte de a o explora in cuplu, idealul este ca fiecare sa incerce sa o gaseasca singur. Pentru asta:

  • Intindeti-va pe spate si introduceti degetul mijlociu in vagin.
  • Apoi, cu atentie, incepeti examinarea pe peretele frontal  dintre deschiderea vaginului si colul uterin.

Cum sa stimulezi punctul G?

Unul dintre motivele pentru care nu reuseste sa o stimuleze este pentru ca oamenii cred ca cel mai usor mod de a o realiza este prin penetrare. Si, desi poate fi util in anumite cazuri, nu este intotdeauna cea mai buna idee.

Pentru a creste placerea sexuala prin punctul G, factori precum:

  • Postura.
  • Nivelul ei de excitare.
  • Sensibilitatea zonei.
  • Dimensiunea vaginului.

Pe scurt, pentru a-ti oferi cele mai bune sanse de a ajunge la un orgasm in punctul G, cel mai bine este sa-ti folosesti degetele.

Dupa cum se discuta in cercetarile publicate in 2014 de Clinical Anatomy Magazine , tehnica pe care cuplurile o folosesc cel mai mult este introducerea degetelor si curbarea lor in sus. Dupa localizarea zonei, puteti face atingeri intermitente care sunt mai incitante decat presiunea prelungita.

Ca o completare a acestui tip de stimulare, ea poate adopta o pozitie in care ii este facilitata atingerea. In plus, este importanta stimularea altor zone erogene precum clitorisul;  din moment ce, cu cat este mai emotionata, cu atat punctul G se umfla mai mult si cu atat este mai usor de localizat.

Pozitii sexuale pentru a stimula punctul G

Adoptarea unor pozitii sexuale poate ajuta la stimularea punctului G mai usor si cu succes.

Desi acest lucru poate varia in functie de preferintele fiecaruia, exista cateva sugestii:

  • Femeia se intinde pe spate in timp ce el, fiind intr-o parte, isi introduce degetele pentru a efectua stimularea.
  • Ea intra in stil catelus in timp ce el ii face placere din spate.
  • Ea sta pe marginea patului sau pe o suprafata ferma in timp ce el sta in fata ei; stimuland cu penisul sau degetele erecte.

Indrazneste sa gasesti punctul G

Daca mai aveti indoieli cu privire la cum sa gasiti punctul G, exploreaza-te si incearca sa-l stimulezi. Cand simtiti aceasta placere incredibila, impartasiti-o in intimitate cu partenerul dvs., astfel incat amandoi sa va puteti bucura de ea in mod corespunzator.