Celia a scapat de problemele de sanatate!

Frumoasa solista Celia a avut parte de o experienta nu foarte placuta dupa nasterea baietelului ei. Se pare ca medicii care au operat-o pe vedeta in Australia, au uitat bucati de placenta in uterul acesteia, fiind nevoie de o noua operatie.

Celia s-a operat la un spital din Timisoara si spera ca a scapat de probleme.

“Dupa ce l-a nascut pe baietelul ei, in Australia, prin cezariana, Celia era cea mai fericita femeie din lume! Nu avea insa de unde sa stie ce dureri o astepta, ba mai mult, avea sa treaca razant pe langa moarte! Astfel, la scurt timp de la operatie, ea a acuzat dureri mari in zona abdomenului si a uterului, dar si sangerari abundente, ceea ce a determinat-o sa ajunga de urgenta la spital, pentru un consult amanuntit! Acolo a primit o lovitura dura… doctorii care au ajutat-o sa nasca i-au uitat bucati de placenta in burta!!! Iar acest lucru putea duce la septicemie! Norocul ei a fost acela ca bucatile s-au calcifiat si nu au lasat sa se intample un dezastru, iar organismul sau  a fost puternic. Din pacate, uterul i s-a lipit si de aceea a fost nevoie de o interventie chirurgicala”, a povestit o apropiata de-a cantaretei.

“M-am operat si ma bucur ca am luat decizia sa vin in tara! Acum, ma simt bine si uterul meu este in regula! Sper sa nu mai am niciodata complicatii de acest gen si sa nu mai trec prin durerile acelea la burta! E groaznic, dar ce a fost greu a trecut”, a spus Celia pentru WOWbiz.