Cele mai potrivite locuri de vizitat în lunile de vară

Unde ai vrea să evadezi în această vară? Edinburgh, pentru festivalurile? În Slovenia, pentru drumețiile? În Alpii Italieni și pentru înot în lacurile turcoaz…

Vara este atât de aproape, concediul se apropie, iar tu nu știi ce să alegi pentru că la fiecare agentie de turism pe care ai vizitat-o ai găsit prea multe opțiuni de destinații fantastice? Poate că una dintre cele trei destinații descrise mai jos îți va face cu ochiul și te va face să vrei să iei cât mai curând bilete de avion pentru a-ți începe concediul de vis. 

Unde să mergi în iunie: Islanda

Islanda este una dintre cele mai recomandate destinații pentru turiștii iubitori de frumos pentru luna iunie (în special la sfârșitul lunii iunie). Este momentul în care călătorii pot profita de zile lungi, acestea fiind cunoscute în mod obișnuit ca soarele de la miezul nopții. Încearcă să planifici vacanța astfel încât să fii acolo pe 21 iunie, când soarele apune chiar după miezul nopții și apoi răsare din nou în jurul orei 3:00 în Reykjavik. Străzile din munți care sunt închise în lunile mai reci sunt, de asemenea, deschise în această perioadă. 

Sugestii suplimentare: Norvegia, pentru vreme blândă și orele lungi în care te poți bucura de căldura soarelui blând; Malaezia, pentru condiții excelente de snorkeling; Ungaria, pentru festivalurile de vară din belșug.

Unde să mergi în iulie: Polinezia Franceză

Există doar două anotimpuri în Polinezia Franceză: iarna și vara. Cel mai bun moment pentru a o vizita este iarna, care are de fapt loc între mai și octombrie. Iulie, luna aflată în mijlocul sezonului, este un moment ideal de vizitat Polinezia Franceză, pentru că este un loc cu umiditate scăzută și temperaturi ridicate. De asemenea, scafandrii se pot bucura de o vizibilitate excelentă. Deși este destul de scumpă de vizitat în luna iulie, poți găsi numeroase pachete cu oferte atractive. 

Sugestii suplimentare: Botswana, pentru vremea uscată și observarea animalelor sălbatice; Barbados, pentru sărbătorile recoltării trestiei de zahăr.

Unde să mergi în august: Indonezia

Dacă ești în căutarea vremii perfecte în Indonezia, orice loc din această țară ai vrea să vizitezi, ia în considerare o vizită în luna august. Este momentul ideal pentru a merge pe coasta Bali pentru temperaturi perfecte sau poți urca până la vulcani, dar nu uita să iei o geacă în bagaj, pentru că zonele muntoase sunt destul de reci în luna august.