Rolurile negative ale actorului Chris Evans dupa Captain America

 Dupa ce Chris Evans si-a luat ramas bun de la Capitanul America, era timpul pentru o schimbare – o schimbare intunecata si rautacioasa. „Se pare ca am mers agresiv la 180 de grade fata de Steve Rogers”, a recunoscut Evans in 2022. „Dar s-a desfasurat intr-un fel asa.”

Cap era personajul unui tip bun. De la riscul vietii pentru altii cu mult inainte de a deveni un super soldat pana la calatoriile in timp pentru a salva lumea, Steve ar face tot ce era necesar pentru a face ceea ce trebuie. Cu toate acestea, dupa ce a jucat pe Captain America timp de un deceniu in filmele Marvel Cinematic Universe, Evans si-a inchis scutul in Avengers: Endgame din 2019 .

Primul sau rol post-Marvel a venit in misterul plin de vedete Knives Out . Si-a numit personajul „altfel” in timp ce vorbea inainte de lansarea filmului. „In filmele Marvel interpretez un tip care este putin mai taciturn, putin mai altruist, iar in acest film interpretez un tip care este putin mai josnic”, a tachinat Evans.

Derulati in jos pentru a arunca o privire la toti baietii rai pe care Evans i-a jucat pe marele ecran de la iesirea sa din Marvel.

 Ransom Drysdale in Knives Out (2019)

Ransom este oaia neagra a familiei Drysdale. Dupa ce bunicul sau bogat moare brusc, Ransom vrea doar sa se asigure ca isi primeste mostenirea. Dar nu lasati puloverele din tricot cablu sa va pacaleasca. El va face orice pentru a se asigura ca isi primeste „dreptul de nastere” – atata timp cat asta nu include munca intr-un loc de munca real.

Evans implora sa joace rolul de ciugul rasfatat. „Nici macar nu cred ca l-am lasat sa vorbeasca”, a spus Evans despre intalnirea sa initiala cu Johnson. „Cred ca m-am cam balbait tot timpul despre ce voiam sa fac cu rolul si despre ce credeam ca as putea aduce si, te rog, sa ma numesc, practic. Am fost doar amabil din partea mea, doar l-am aruncat, doar l-am implorat.”

 Lloyd Hansen in The Grey Man (2022)

Acest film Netflix l-a vazut pe Evans reunindu-se cu regizorii Marvel Anthony Russo si Joe Russo , care au glumit prin X (cunoscut pe atunci sub numele de Twitter) ca „l-au transformat pe ChrisEvans din America’s Ass in America’s A—–e”.

Evans a imbracat o mustata in timp ce joaca rolul acestui asasin, care este hotarat sa elimine Sierra Six a lui Ryan Gosling . Au fost agenti CIA impreuna – pana cand Hansen a dezvoltat tendinte psihopatice si a fost dat afara. El ia un copil ostatic pentru a lua puterea si ucide pe oricine si pe toti cei care ii ies in cale.

In timpul unei conferinte de presa pentru promovarea The Grey Man , Evans a recunoscut ca s-a distrat de minune infatisand raul. „A juca un raufacator este intotdeauna putin mai distractiv. Ai putin mai multa libertate, primesti mult mai multe glume”, a spus el prin ScreenRant.

 Pete Brenner in Pain Hustlers (2023)

Evans joaca rolul unui reprezentant de vanzari farmaceutic stralucitor in acest film Netflix, care se bazeaza vag pe o poveste adevarata. „L-ai ales pe Chris Evans pentru asta a fost o incantare, deoarece comportamentul sau curat, de barbat alfa si eroic este complet rasturnat atunci cand il alegeti ca reprezentant de vanzari farmaceutic sleazebag”, a declarat directorul David Yates . „L-am vazut facand cateva lucruri care m-au surprins cu adevarat anterior. Imi place sa vad un actor facand ceva surprinzator.”

Pete se arunca in viata Lizei Drake ( Emily Blunt ) chiar cand ea se agata de un fir. Dupa ce si-a pierdut locul de munca si cu cheltuielile medicale ale fiicei ei ingramadite, ea profita de ocazie pentru a se alatura schemei periculoase de racket a lui Pete. Dar nu face greseala de a crede ca Pete simte pentru Liza.

Totul in viata lui Pete este tranzactional”, a adaugat Yates. „Totul tine de vanzare. El nu are cu adevarat nicio legatura profunda cu nimeni dincolo de ideea de a atinge cifrele potrivite. Deci exista o superficialitate pentru el, dar in egala masura exista o vulnerabilitate pentru el. De asemenea, este foarte distractiv pentru ca este complet nefiltrat – zgomotos, neclintit, profan.”