Tot ce trebuie sa stii despre filmul „Freaky Friday 2”

Lindsay Lohan si Jamie Lee Curtis vor juca din nou rolul mamei si fiicei! Disney a confirmat in 2023 ca foarte asteptata continuare Freaky Friday este oficial in lucru. „Pe masura ce faceam inconjurul lumii cu Halloween Ends, oamenii doreau sa stie daca va fi o noua Vineri ciudata . Ceva a atins cu adevarat o coarda”, a declarat Curtis. „Cand m-am intors, mi-am sunat prietenii de la Disney si le-am spus: „Se simte ca si cum ar fi un film de facut”.

Lohan, la randul ei, a fost de acord, dezvaluind ca ea si Curtis „l-au lasat in mainile viitoare” la Disney. „Am face doar ceva pe care oamenii l-ar adora absolut”, a adaugat ea.

Prima Freaky Friday a avut premiera in 2003, Lohan jucand rolul adolescentei Anna si Curtis jucand rolul mamei ei, Tess. In mijlocul luptei lor constante, duoul mama-fiica se trezeste mancand prajituri magice care ii forteaza sa schimbe corpurile. Mark Harmon si Chad Michael Murray joaca si ei.

 Cand a reflectat asupra filmului pentru a sarbatori aniversarea a 20 de ani, Curtis si-a amintit de Lohan ca fiind „fluid” pe platou.

„Ea are o facilitate ca actor care este cu adevarat impresionanta”, a spus actrita in profilul filmului la NYT . „A fost o treaba mare. A fost o productie mare. Si relatia noastra a fost foarte usoara.”

Lohan si-a amintit ca Curtis a luat „ma sub aripa ei” pe tot parcursul productiei.

 „Jamie a aparut cu o personalitate atat de contagioasa care a dat tonul pentru intreaga zi”, a spus Lohan. „Am fost atat de nervos sa fac primul meu sarut in fata camerei, asa ca ea a vorbit cu mine in trailerul meu si a facut-o amuzanta, astfel incat sa nu ma stresez din cauza asta.”

Acestea nu sunt singurele vedete originale Freaky Friday care isi reiau rolurile. Continuati sa defilati pentru tot ce trebuie sa stiti despre continuarea filmului pana acum:

Va fi o „Freaky Friday 2”?

„Disney a confirmat ca o continuare este in curs de dezvoltare, cu Elyse Hollander scriind scenariul, iar Curtis si Lohan in discutii pentru a se intoarce”, a informat The New York Times in mai 2023, cand sarbatoreste aniversarea a 20 de ani a filmului.

Inainte de confirmarea oficiala, Curtis a condus acuzatia pentru un alt film.

„Lasa-ma sa fiu bunica, lasa-ma sa fiu bunica batrana care schimba locul, astfel incat Lindsay sa devina bunica sexy care este inca fericita cu Mark Harmon in toate felurile in care ai fi fericit cu Mark Harmon”, a spus ea la The View . in octombrie 2022. „Mi-ar placea sa o vad pe Lindsay sa fie bunica fierbinte si as vrea sa ma vad incercand sa ma descurc cu copiii mici astazi. Vreau sa fiu un parinte elicopter in lumea de astazi.”

 Cine joaca in „Freaky Friday 2”?

Lohan si Curtis urmeaza sa-si reia rolul Anna si, respectiv, Tess.

Va reveni Pink Slip pentru „Freaky Friday 2”?

Personajul lui Lohan, Anna, a avut o trupa numita Pink Slip in primul film – alti membri au inclus Christina Vidal (Maddie) si Haley Hudson (Peg) – care a fost responsabila pentru cateva melodii emblematice din anii 2000, inclusiv „Ultimate” si „Take Me Away”.

Andrew Gunn , producatorul filmului, a lasat sa scape intr-un interviu din septembrie 2023 cu Cosmopolitan ca s-ar putea sa reuneasca trupa pentru continuarea.

„Am primit o schita de scenariu pentru continuare chiar inainte de lovitura scriitorilor si a fost foarte bun”, a tasnit el. „Un scriitor a venit cu cea mai stralucita idee. Foloseste muzica si trupa intr-un mod minunat.”