Cum sa cunosti oameni noi: cel mai simplu mod de a relationa

Internetul si noile tehnologii ne fac viata mai usoara in multe aspecte. Si unul dintre ele este in planul social, dat fiind faptul ca, datorita acestor instrumente, putem relationa, comunica si stabili legaturi, pur si simplu prin Internet sau prin telefonul mobil.

Intalnim oameni, legam prietenii, impartasim hobby-uri, sau ne putem cunoaste dragostea vietii. Acestea sunt unele dintre cele mai mari avantaje pe care site-urile de dating, cum este CautIubire.ro, le poate oferi. Si, cel mai bine, puteti sa o faceti gratuit si de oriunde din lume.

Nu putini au sustinut ca toate acestea, ca si retelele sociale, sunt o poveste trecatoare. Dar departe de a disparea, ele se consolideaza zi de zi, capturand noi utilizatori.

Atunci cand le incercam, devin o experienta cu totul plina de satisfactii. Iar intalnind oameni cu care sa impartasim momente bune, chiar daca numai printr-un ecran, captiveaza pe oricine!

Dar ceea ce este mai interesant este si faptul ca puteti sa va intalniti chiar si in persoana. Astazi, nu este neobisnuit sa auzim oameni care si-au gasit partenerul pe Internet si au reusit sa formeze o familie fericita, sau un prieten care ne spune ca are o prietenie foarte frumoasa cu o persoana pe care nu o cunoaste personal. Povestiri ca acestea, sunt repetate in mod constant si devin din ce in ce mai comune si, de asemenea, mult mai usor de stabilit.

Internetul a schimbat modul in care oamenii se intalnesc

Cu cateva decenii in urma, nimeni nu si-a putut imagina schimbarea in societate pe care astazi o reprezinta retelele sociale si site-urile de matrimoniale. Interactiunile umane au fost transformate, pana in momentul in care nu mai este ciudat sa intalnim oameni noi si sa comunicam cu ei zilnic fara a trebui sa plecam de acasa. Nu conteaza daca va inscrieti pe un site de matrimoniale Sibiu pentru a cunoaste persoane din Bucuresti, de exemplu. Astazi, indiferent de zona in care locuim, putem cunoaste oameni noi in confortul propriei case.

Adevarul este ca toti (sau aproape toti) avem acest sentiment ca viata noastra sociala este putin cam stagnanta. Circumstantele in care putem observa ca noi nu avem atat de multi prieteni cum am dori, sunt variate: ne-am mutat intr-un oras nou, am avut relatii de dragoste care au schimbat peisajul vietii noastre sociale, suntem prea cufundati in munca, ne-am obisnuit sa avem un repertoriu minim de prieteni sau pur si simplu ne bucuram de singuratate.

Putem avea o mie de motive pentru a dori sa cunoastem mai multi oameni. Cheia este sa gasim medii si situatii in care putem sa ne implicam in conversatii spontane si naturale cu oameni care, dintr-un motiv oarecare, ne atrag atentia.

Uneori, acest tip de situatii sociale in care totul joaca in avantajul nostru pentru a intalni oameni, nu este atat de usor de gasit. Sa nu mai mentionam faptul ca, cu fiecare an ce trece, poate fi ceva mai complicat pentru noi sa ne facem noi prietenii si sa ne deschidem lumii. Trebuie sa indepartati rusinea si sa parasiti zona de confort.

Faceti cunostinta cu oameni, indiferent unde va aflati

Cand cautati locuri pentru a intalni oameni noi, este mai bine sa va concentrati asupra acelor locuri in care este probabil sa intalniti aceleasi persoane in mod repetat. Exemple valide: un club sportiv, o sala de gimnastica sau un atelier unde practicati hobby-ul preferat. In acest fel, frecventarea aceluiasi loc, va va oferi mai multe posibilitati de a interactiona cu persoane care sunt familiare si va fi mai usor sa intalniti oameni noi.

Cand vine vorba de a intalni oameni noi, locul, timpul sau in ce imprejurari a avut loc intalnirea nu are nici o importanta. Intalnirea cu oamenii este intotdeauna pozitiva si este umana, deoarece fiinta umana este sociala prin natura ei – pe strada sau in metrou, la coada de la banca sau la iesirea din mall, etc. Va exista intotdeauna un moment unic pentru a intalni oameni.

De asemenea, datorita numeroaselor aplicatii si pagini pentru a intalni oameni care exista astazi pe internet, putem intalni oameni din toate colturile lumii. Putem impartasi gusturile si interesele noastre cu alte persoane si putem incepe o relatie frumoasa si durabila.

Sunt atat de multe posibilitati de a intalni oameni online, incat ati auzit cu siguranta un prieten sau un coleg vorbind despre o aplicatie mobila sau despre pagini de datind pe care le-a gasit interesante. De ce nu incercati si voi?