10 piese de mobilier care înfrumusețează aspectul casei

Sursa foto: Shutterstock

Vrei să transformi aspectul locuinței și să transformi o casă în acasă? Folosește-ți creativitatea și creează o atmosferă confortabilă. Îți prezentăm în continuare cele mai importante piese de mobilier pe care să le achiziționezi pentru o locuință frumoasă.

Alege o canapea confortabilă și viu colorată

Este important să cumperi o canapea care să-ți ofere confort, dar să se și potrivească în decorul livingului. Optează pentru nuanțe vii, culori memorabile , care să creeze un contrast vesel cu celelalte piese de mobilier. Va deveni atracția camerei și locul preferat de toți ai casei.

Creează combinații de fotolii, scaune și taburete

În jurul canapelei adaugă combinații de fotolii cu brațe, fotolii puf, scaune rabatabile și taburete joase, de formă cubică. Ai grijă la proporții și la texturile din care sunt realizate aceste obiecte de mobilier. Joacă-te cu formele și culorile, ca să obții un ambient original și modern.

Folosește corpuri de iluminat de diferite forme și dimensiuni

Înfrumusețează aspectul casei cu aplice, lămpi cu picior, lampadare, lustre și candelabre, plafoniere și spoturi. Pune în valoare zonele care-ți plac și folosește iluminatul de accent pentru tablouri și fotografii de familie.

Montează rafturi originale și etajere moderne

Poți să faci diferența între o cameră banală și o încăpere interesantă prin utilizarea creativă a rafturilor și etajerelor. Creează asimetrii, ansambluri originale și combinații îndrăznețe. Cărțile și obiectele decorative bibelourile vor oferi deveni decoruri impresionante, iar look-ul din living sau dormitor un aer va fi fresh și tineresc.

Optează pentru măsuțe minimaliste multifuncționale

O casă frumoasă este un loc unde te simți în largul tău și ai la îndemână toate lucrurile necesare. Ca să nu încarci încăperile cu multe piese de mobilier, folosește măsuțe de cafea, mese tip insulă și obiecte multifuncționale. Poți să faci cumpărături în rate de la Dedeman cu CardAvantaj și le achiziționezi în condiții avantajoase, la prețuri accesibile, fără dobândă*.

Alege obiecte decorative în ton cu cromatica încăperii

Creează un ambient plăcut prin alegerea unor obiecte decorative potrivite cu tapetul, draperiile și mobilele din încăpere. Perfecțiunea stă în detalii, așa că selectează cu atenție vaze, statuete, perne și alte accesorii de design interior. 

Pune oglinzi pe pereți, ca să creezi senzația de spațiu

Înfrumusețează o locuință mică sau o cameră îngustă prin amplasarea unor oglinzi. Alege locurile potrivite pe pereți și vei obține senzația de spațiu. Încăperile vor părea mai mari și mai luminoase.

Combină zona de dining și bucătăria open space

Renunță la separarea dintre zona de dining și bucătărie. Mizează pe efectul vizual al bucătăriei open space. Redecorează încăperea și combină mobilierul clasic de tip masă și scaune cu piese moderne (colțare, blat pentru gătit și servirea mesei ș.a.).

Decorează holul în stil original, cu mobilier eclectic

Nu neglija holurile! Sunt importante pentru aspectul general al casei, așa că decorează-le cât mai original, ca să creezi o casă cu stil, încă de la intrare. Optează pentru un mobilier eclectic, potrivit cu stilul fiecărei încăperi. 

Înfrumusețează casa cu ghivece de flori și plante verzi

Completează decorul interior cu elemente naturale, pentru o atmosferă destinsă și confortabilă. Alege ghivece mici și jardiniere stilizate, așează-le în colțuri și la ferestre. Optează pentru flori vesele și plante verzi, pentru o cromatică deosebită.

Inspiră-te din sugestiile prezentate și oferă-le celor dragi cel mai frumos ambient!

* Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.